Fotoplank

Een zwevende fotoplank geeft je de vrijheid om je schilderijen tegen je muur te rangschikken zoals jij dat wil. Neem een kijkje tussen ons assortiment aan fotolijstplanken, wandplanken en zweefplanken!
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS fotoplanken

De beste fotoplanken voor aan jouw wand

Ben je op zoek naar een andere manier om je foto's of kunst op te hangen dan met een schilderijrails? Met een fotoplank of wandplank plaats je jouw mooiste wanddecoratie eenvoudig tegen de muur. Door het opstaande randje blijven de lijsten goed en stevig staan.

Onze stijlvolle fotolijstplanken zijn gemaakt van aluminium en beschikbaar in diverse kleuren; wit, zwart en aluminium. Ook zijn ze in vele afmetingen beschikbaar. Hierdoor kun je je fotoplank zo lang maken als je zelf wil!

Hoe werken de fotoplanken van STAS?

Een fotoplank van STAS is eenvoudig te monteren. Markeer met een potloodje door de boorgaten heen waar de wandplank mag komen te hangen. Boor hier een gat in de muur en voorzie deze van een plug en monteer de fotoplank met schroeven. Mocht je meerdere fotoplanken van STAS naast elkaar willen hangen dan kun je deze met de connector set eenvoudig aan elkaar koppelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!