Galerie & museum systemen

STAS galerie en museum ophangsystemen

Ontdek hoe STAS voor extra flexibiliteit in museums en galerieën zorgt, het ophangen en verwisselen van (extra zware) kunstwerken vereenvoudigt, de communicatie en route-aanduiding verbetert, de kostbaarheden beveiligt tegen diefstal, de wanden in tact houdt en daarmee bespaart op reparaties.

STAS producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van kunstwerken (ook op hoogte!) geen moeite kost. Hierdoor zijn onze galerie ophangsystemen uitermate geschikt voor wisselende exposities. STAS producten zijn eenvoudig zonder gereedschap te gebruiken en wanden blijven in tact, ongeacht hoe vaak exposities wisselen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

38 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. STAS j-rail

  Vanaf € 14,73 € 12,17

  Hoog ophangen en snel verwisselen

  Draagkracht: 25 kg/m¹

  Kleur: Wit en Alu

  Waardering:
  89%
Tonen als Foto-tabel Lijst

38 producten

Van hoog naar laag sorteren

Schilderij ophangsystemen voor kunstgaleries, musea en exposities

Bovenstaande ophangsystemen zijn met name heel geschikt om op een veilige manier zware werken op te hangen. Door middel van stangen zijn kunstwerken op hoogte gemakkelijk te verplaatsen. Met behulp van de stang kunnen kunstwerken uit het ophangsysteem worden getild en op een nieuwe plek worden geplaatst. De STAS zipper pro werkt daarnaast diefstalvertragend en zorgt ervoor dat een schilderij niet op de grond kan vallen wanneer deze wordt aangestoten. Een ideale toevoeging voor musea. Als kers op de taart hebben we ook schilderij ophangsystemen met geïntegreerde verlichting om zo schilderijen met behulp van bijpassende armaturen uit te lichten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!