STAS nieuws & evenementenIntroductie: de STAS wall strip

Begin het nieuwe jaar goed met een speelse toevoeging voor je STAS systeem, de STAS wall strip! STAS wall strip is een klittenbandstrip die gemakkelijk in de STAS rail* wordt gehaakt, door middel van de bekende STAS cobra. Ook dit product is gepatenteerd door STAS en daarom uniek op de markt.

 

De STAS wall strip is ideaal voor het stabiel en perfect horizontaal ophangen van schilderijen en voor het maken van mooie collages. Het product kan besteld worden met de code WS40400 en bestaat uit een strip van 2 meter en 10 losse plakkers. STAS wall strip is per direct leverbaar, vraag een sample aan via onderstaande button.

Meer over STAS wall strip

* Met uitzondering van STAS j-rail, STAS j-rail max en STASInterview Mobilia - Wereldleider in ophangsystemen

In het vandaag verschenen vakblad Mobilia - voor interieurspecialisten - staat een interview met André Stas, onze enthousiaste directeur die met al zijn liefde en passie over het bedrijf en de geschiedenis vertelt.
Lees het artikel hier (PDF)Nieuw: STAS papergrip

De STAS papergrip is de nieuwste aanwinst in het STAS assortiment: één rail met twee toepassingen!
Papieren en kleine posters kunnen dankzij een strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen. Daarnaast kunnen kaarten en vergelijkbare objecten in de speciale rand bovenop de rail gezet worden.
De STAS papergrip is geschikt voor zowel dik als dun papier en kan zelfs dunne tijdschriften en gelamineerd papier vastklemmen. De losse railstukken kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor het creëren van een wandbreed ophangsysteem.
De rail is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan op drie manieren gemonteerd worden: met STAS rail clips (RD40100), met magneettape of met dubbelzijdige tape.
Voor meer informatie of prijzen, neem contact op via verkoop@stas.nl of bel 040 292 48 48.STAS "classic" armaturen vernieuwd

STAS heeft de constructie van haar "classic" armaturen gewijzigd, zodat deze beter afstelbaar zijn.
De stelschroef in het scharnierpunt is vervangen door een inbusschroef. Hierdoor kan met de meegeleverde inbussleutel meer kracht gezet worden bij het vastdraaien, zodat het armatuur niet meer naar beneden zakt.
Daarnaast heeft de behuizing een kuiltje gekregen, waardoor de inbusschroeven deels in de behuizing vallen en wat minder zichtbaar zijn.
Vanaf heden worden uitsluitend vernieuwde "classic" armaturen geleverd. Prijzen blijven ongewijzigd.

Loading...
Wacht a.u.b...