STAS nieuws & evenementen

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 | Jaarbeurs Utrecht
29 t/m 31 januari 2020 | STAS stand C35

We ontmoeten u graag op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020!

Van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020 nemen wij deel aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Bezoek STAS op stand C35. Wij ontmoeten u daar graag!

Registreer hier voor gratis toegang tot Facilitair 2020

U registreert zich voor een gratis persoonlijke badge, waarmee u niet alleen toegang krijgt tot Facilitair & Gebouwbeheer, maar ook makkelijk uw geregistreerde gegevens kunt delen met specifieke exposanten of aanbieders van sessies, waarvan u meer informatie wil ontvangen.

Vul via de button hieronder uw gegevens in om u te registreren voor de beurs. U ontvangt dan eerst een verificatiemail. Klik op de link in deze mail om de registratie te vervolgen.


REGISTREER HIER GRATIS VOOR FACILITAIR 2020

Introductie: de STAS wall strip

Begin het nieuwe jaar goed met een speelse toevoeging voor je STAS systeem, de STAS wall strip! STAS wall strip is een klittenbandstrip die gemakkelijk in de STAS rail* wordt gehaakt, door middel van de bekende STAS cobra. Ook dit product is gepatenteerd door STAS en daarom uniek op de markt.

De STAS wall strip is ideaal voor het stabiel en perfect horizontaal ophangen van schilderijen en voor het maken van mooie collages. Het product kan besteld worden met de code WS40400 en bestaat uit een strip van 2 meter en 10 losse plakkers. STAS wall strip is per direct leverbaar, vraag een sample aan via onderstaande button.

Meer over STAS wall strip

* Met uitzondering van STAS j-rail, STAS j-rail max en STAS

Laden...
Wacht a.u.b...