Haken en koorden

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

De verschillende combinatie van haken en koorden waar je uit kunt kiezen zijn belastbaar tot 4 kg, 10 kg, 15 kg en 20 kg. Het perlon koord is nagenoeg onzichtbaar. De staalkabel, ook verkrijgbaar in wit en zwart, is geschikt voor het ophangen van zwaardere kunstwerken. Je kunt meerdere haken op 1 koord gebruiken, zolang het maximale gewicht van het betreffende koord in combinatie met de gebruikte haak wordt gerespecteerd.

STAS smartspring op perlon koord – belastbaar tot 4 kg
STAS zipper op wit/zwart gecoate staalkabel - belastbaar tot 10 kg
STAS zipper op perlon koord - belastbaar tot 15 kg
STAS zipper op staalkabel - belastbaar tot 20 kg
Bekijk hier verschillende haken-koorden sets

Bovengenoemde combinaties haken en koorden gelden niet voor alle systemen in deze shop. Voor STAS j-rail, STAS j-rail max, STAS plaster rail, STAS houten rails en STAS evoluon heb je andere haken / stangen / koorden nodig. Kies de juiste combinaties voor deze systemen in het drop down menu voor de categorie "haken, koorden & stangen" boven aan deze pagina.


STAS' tip: Gebruik 1 haak met koord voor het ophangen van een kleine lijst en twee of meer voor het ophangen van grote schilderijlijsten.

Extra STAS' tip: Met 2 koorden kun je lijstjes kaarsrecht onder elkaar hangen zonder risico op kantelende of hangende wanddecoratie. Meer tips voor het recht hangen van wanddecoratie vind je op onze blog.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!