STAS multirail 12 V accessoires

Verlichtingsaccessoires voor de STAS multirail systemen

STAS armaturen zijn gemakkelijk in de STAS multirail te klikken. Ook passen alle STAS armaturen op alle STAS multirail systemen en hebben ze allemaal een flexibel gedeelte waarmee je kleine aanpassingen kunt verrichten in de richting van het licht. We hebben 3 verschillende modellen: de STAS classic, de sirius en de signo. Naast armaturen hebben we ook nog lampen en adapters in ons assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Armaturen, lampen en adapters voor de STAS multirail systemen

STAS armaturen zijn gemakkelijk in de STAS multirail te klikken. Ook passen alle STAS armaturen op alle STAS multirail systemen en hebben ze allemaal een flexibel gedeelte waarmee je kleine aanpassingen kunt verrichten in de richting van het licht. Een paar tips bij het kiezen van de juiste armatuur:

1. Houd er rekening mee dat hoe groter de afstand tussen het lampje en de muur is , des te groter het kunstwerk belicht kan worden. Voor een groot kunstwerk is het dus slim om voor een lange armatuur te kiezen.
2. Daarnaast adviseren wij om bij een muur van 270 cm of hoger om voor een armatuur van 70 cm te kiezen.

Bekijk meer tips in deze video!

STAS multirail brochure


STAS heeft 3 verschillende armaturen:
STAS classic armatuur of met Wifi bedienbare smart led is het klassieke model. Kleuren: wit/chroom, Lengtes: 50/70 cm.
STAS signo armatuur is een smaller en gebogen armatuur. Kleuren: chroom, Lengtes: 70 cm.
STAS sirius armatuur is een smaller armatuur. Kleuren: chroom, Lengtes: 40/50/65 cm.

Verlichtingsarmaturen van STAS

Onze verlichtingsarmaturen zijn voorzien van led verlichting. In tegenstelling tot halogeen, worden led lampjes niet warm, geven geen straling af en flikkeren niet. Bovendien is led vele malen zuiniger. Kortom, een ideaal lichttype om kunst veilig te verlichten zonder energie (en geld) te verspillen.

Onze elegante armaturen zijn beschikbaar in diverse vormen en maten. De aanschaf van STAS ophangsystemen met verlichting is niet moeilijk. Je kunt ze zelfs direct online bestellen. Je vindt hier alle benodigde informatie omtrent producten, prijzen en levering.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!