Ophangsystemen voor plafonds

Schilderij ophangsystemen voor plafonds

Onze STAS schilderij ophangsystemen voor plafonds zijn nagenoeg onzichtbaar aan (of verwerkt in) het plafond te monteren. Zo hebben we de STAS systeemplafond rail die als hoekprofiel en kantlat dient voor systeemplafonds of de STAS gipsplaat plafond rail die in de constructie van de ruimte wordt gebruikt als drager van het gipsplaat plafond. Onze schilderij ophangsystemen voor plafonds zijn uitermate geschikt voor o.a. nieuwbouw woningen of kantoren en overheidsinstellingen met systeemplafonds. Alle ogen zullen gericht zijn op je favoriete wanddecoratie!

Hoe werken de ophangsystemen voor plafonds van STAS?

Deze ophangsystemen worden aan het plafond bevestigd of worden in combinatie met een systeemplafond gebruikt. Doordat deze ophangsystemen vaak in het plafond worden verwerkt zijn deze nagenoeg onzichtbaar. Met een ophangsysteem voor plafonds hangen de ophangkoorden vanuit het plafond strak tegen de muur. De ophanghaken STAS smartspring, STAS zipper en STAS zipper pro zorgen er voor dat je je wanddecoratie eenvoudig op hangt. Bekijk hier al onze ophangsystemen voor plafondmontage of vergelijk al onze ophangsystemen op de vergelijkingspagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een ophangsysteem?

Een ophangsysteem, dat klinkt ingewikkelder dan het is. In de basis bestaan onze ophangsystemen uit drie onderdelen: een rail, een koord en een haak.
1. Bevestig de rail aan je wand of plafond. Hierna hoef je niet meer te boren!
2. Haak het koord in de rail op elke gewenste plek.
3. Druk de haak aan de zijkanten in en schuif deze over het koord naar de gewenste hoogte.
4. Hang een object aan de haak, en klaar!

Wanddecoratie ophangen zonder te boren

De schilderij ophangsystemen van STAS geven je alle vrijheid voor het ophangen van je favoriete foto’s, kunst, wand collages en tekeningen. En hier stoppen de voordelen van onze ophangsystemen niet. Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk klokken, jashaken, prikborden, posters, spiegels, decoratieve borden en quilts flexibel ophangen aan onze ophangsystemen met behulp van de bijpassende haken en koorden.

  Beschrijving Draagkracht
STAS plasterboard rail Geïntegreerd ophangsysteem 25 kg/m¹
STAS drop ceiling rail Totaaloplossing voor systeemplafonds 25 kg/m¹
STAS u-rail Voor systeemplafonds 20 kg/ m¹
STAS prorail flat Onzichtbaar weg te werken met stucwerk of sierlijst 45 kg/ m¹
STAS u-rail multi Systeemplafondrail met verlichting 30 kg/ m¹

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!