Staalkabel ophangsysteem

staalkabel ophangsets            staalkabel spanners            staalkabel schilderij ophangsysteem

Staalkabel ophangsets

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie met kwalitatief hoogwaardige staalkabel en staaldraad ophangsystemen. Zo kun je bij ons terecht voor complete samengestelde staalkabel ophangsets bestaande uit verschillende soorten plafondbevestiging en aan het uiteinde een haak, lus of hanger. Met de verschillende TÜV gecertificeerde STAS staalkabel ophangsets hebben wij voor iedere situatie een handige ophangkit zodat je geen losse onderdelen bij elkaar hoeft te zoeken. De STAS staaldraad ophangsets zijn gebruiksvriendelijke en veilige ophangkitjes voor het ophangen van allerlei objecten. Alle STAS ophangsets bestaan uit 1,5 mm staalkabels met een lengte van 2 meter en zijn per set belastbaar tot maximaal 25 kg.

Naast deze complete sets kunnen wij ook maatwerk leveren voor jouw project. Neem hiervoor vooral contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op, wij helpen je graag >>

staalkabel ophangsets plafondbevestiging

Ophangsets met plafondbevestiging

Met een ophangset met een vaste plafondbevestiging kun je alle kanten op. De plafondbevestiging is met een schroef zeer snel te monteren in het plafond. Maak je keuze uit één van de vele staaldraad ophangsets afgaande op hetgeen wat je op wilt hangen.

Zo hebben we ophangsets met plafondbevestiging en veiligheidshaken, M6 schroefdraad (kantelhaken), dwarsankers, ooghaken, M10 kabelgrip en verschillende formaten paneelhangers.staalkabel ophangsets verstelbare plafondbevestiging

Ophangsets met verstelbare plafondbevestiging

Met een ophangset met verstelbare plafondbevestiging ben je flexibel!

Door de verstelbare plafondbevestiging kun je de staalkabel draad eenvoudig in lengte verstellen door het knopje in te drukken. Deze is geschikt voor een staalkabel met een dikte van 1.5 mm. De verstelbare plafondbevestiging is te monteren door middel van een schroef in het plafond en verkrijgbaar in ophangsets met een dwarsanker of vaste lus.Staalkabel met lus

staalkabel ophangsets lusbevestiging

Ophangsets met lusbevestiging

Een staalkabel met lus is een super veelzijdige manier om een object op te hangen. Met een staalkabel met lus kun je immers een bevestiging aan allerlei verschillende haken of buizen maken. Extra handig is hierbij de staalkabel met lus op maat door middel van de verstelbare lusbevestiging. Met een staalkabel met lus op maat kun je een gewenst formaat lus maken door de lusmaker in te drukken. De lusmaker ofwel kabelgripper is geschikt voor staaldraad met een dikte van 1.5 mm. Een handige ophangmethode voor verschillende formaten buizen bijvoorbeeld!


staalkabel spanners

Staalkabel spanners

Ook voor staalkabel spanners ben je aan het goede adres bij STAS. De STAS h-tense en STAS v-tense zijn staalkabel spanners als onderdeel van een spandraadsysteem. Deze kabelspanners zijn zowel horizontaal (h-tense) als verticaal (v-tense) te gebruiken. Naast de staalkabel spanners zijn deze ophangsystemen uit te breiden met vele accessoires zoals (led) frames en schappen. De veelzijdigheid van een ophangsysteem met staaldraadspanners maakt ze ideaal voor de creatie van etalages, een smoelenwand, menukaarten of de presentatie van woningen in de makelaardij.

staalkabel met oog

Staalkabel met oog

Een staalkabel met oog is een veelzijdige ophangoplossing voor het ophangen van objecten met haken. De STAS ophangset met ooghaak is geschikt voor het ophangen van verlichting, reclame, panelen en vele andere objecten. Deze ophangset is in hoogte verstelbaar en daardoor is de staalkabel met oog op maat te maken. De bevestiging van deze ophangset gaat door middel van een vaste plafondbevestiging met schroef.


Staalkabel op maat bestellen

Alle staalkabel ophangsets in onze webshop zijn standaard complete ophangsets. Alle onderdelen die op de foto staan en in de beschrijving worden benoemd worden in één set geleverd. Als ophang-specialist kunnen wij gelukkig ook maatwerk leveren voor jouw project. Ben je op zoek naar een andere samenstelling dan de ophangsets die wij leveren? Of zoek je andere afmetingen staalkabel? Laat het ons vooral weten en we doen je een passend voorstel. Schroom niet om contact met ons te nemen voor gericht advies voor jouw project. Kom je de staalkabel ophangsets liever even in het echt bekijken? Dan nodigen we je graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. We helpen je graag!

STAS picture hanging systems
Esp 245, 5633 AD Eindhoven
E-mail: info@stas.nl
Telefoon: 040-292 48 48

Neem contact met ons op, wij helpen je graag >>


staalkabel ophangsysteem buizen

Buizen ophangen

Buizen ophangen doe je het makkelijkste met een ophangset van STAS. Ga voor één van onze handige ophangkits met vaste lus of voor een ophangset met lus op maat.

Met een ophangset met lus op maat kun je de lus zo groot maken als je wilt. Hierdoor zijn deze ophangsets geschikt voor vele verschillende formaten buizen.


staalkabel ophangsysteem lampen

Staalkabel ophangsysteem voor lampen en verlichting

Ook voor het ophangen van lampen en verlichting hebben wij diverse staalkabel ophangsystemen in ons assortiment. De definitieve keuze voor een staaldraad ophangset zal liggen aan de bevestiging die nodig is voor het ophangen van de verlichting. Zo hebben we staaldraad ophangsystemen met M6 schroefdraad, dwarsankers, M10 kabelgrip en veiligheidshaken.