Door de coronacrisis is het erg druk. De kans bestaat dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice iets langer duurt, onze excuses.

STAS kuchschermen: oplossingen om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen.

Producten

Foto-tabel Lijst 

 1. STAS minirail

  Schrijf een review

  € 18,15
  STAS minirail wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk slanke, smalle vorm en een innovatieve montagemethode. De rail is slechts 16 mm hoog, maar kan desondanks tot wel 25 kg per strekkende meter dragen. Dankzij een innovatieve schroef, de STAS clipschroef, kan de rail eenvoudig aan de wand bevestigd worden. STAS minirail is perfect voor het creëren van een elegant, onopvallend ophangsysteem voor lichte tot middelzware objecten.
 2. STAS systeemplafondrail / drop ceiling rail

  Schrijf een review

  € 42,35
  De STAS drop ceiling rail is een totaaloplossing voor ruimtes met een systeemplafond. De STAS drop ceiling rail vervangt het hoekprofiel en de kantlat voor het installeren van systeemplafonds en is bovendien uitgerust met een schilderij ophangsysteem.
 3. STAS gipsplaat plafond rail / plasterboard rail

  Schrijf een review

  € 42,35
  De STAS plasterboard rail is een inbouw ophangsysteem voor nieuw te bouwen of te renoveren ruimtes met gips, houten of stenen wanden en gipsplaat plafonds. Het ophangsysteem wordt samen met het rachelwerk onder de balkenlaag op de muur gemonteerd.
 4. STAS whiteboard accessoires kit

  Schrijf een review

  € 79,86
  Inhoud: - 4 magnetische boardmarkers (zwart, blauw, rood, groen) - 1 magnetische wisserspray (120 ml) - 1 magnetische microvezeldoek (25 x 25 cm) - 10 design magneten (ø 10 mm x 15 mm)
 5. STAS elektrostatische notes (10x10 cm)

  Schrijf een review

  € 9,68
  100 stuks, 10x10 cm. De klassieke post-it in een elektrostatische variant. De notes hechten op elk glad oppervlak zoals kunststof, steen, glas, beton en hout. De gekleurde notes zijn dubbelzijdig te beschrijven met een whiteboard marker en net zo eenvoudig en snel schoon te vegen voor de volgende notities. Ze blijven makkelijk en goed plakken en laten geen sporen achter. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.
 6. STAS elektrostatische notes assorti (10x20 cm)

  Schrijf een review

  € 39,93
  500 stuks, 10x20 cm. De klassieke post-it in een elektrostatische variant. De notes hechten op elk glad oppervlak zoals kunststof, steen, glas, beton en hout. De gekleurde notes zijn dubbelzijdig te beschrijven met een whiteboard marker en net zo eenvoudig en snel schoon te vegen voor de volgende notities. Ze blijven makkelijk en goed plakken en laten geen sporen achter.
 7. STAS scrum panels

  Schrijf een review

  € 278,30
  Creativiteit stopt nu eenmaal niet bij de rand van een whiteboard! Met de STAS scrum panels kunnen meerdere whiteboard panelen tot één groot schrijfoppervlak gekoppeld worden om zo een scrumwand te creëren. Kies uit 2 afmetingen en bestel meerdere panelen om zo van jouw muur een scrumwand te maken. Inclusief eenvoudig montagesysteem.
 8. STAS whiteboard wall

  Schrijf een review

  € 1.524,60
  Creativiteit stopt nu eenmaal niet bij de rand van een whiteboard! De STAS whiteboard wall is een complete whiteboard wand van 2 meter hoog en 3, 4 of 5 meter (panelen) breed. De zwart afgelakte randen en ronde hoeken maken van de STAS whiteboard wall een echte 'designer piece' die de creativiteit prikkelt. De STAS whiteboard wall wordt als één pakket, inclusief een zeer eenvoudig montagesysteem geleverd.
 9. STAS flex-board

  Schrijf een review

  € 1.385,45
  Het STAS flex-board is ideaal voor een organisatie met flex werkplekken. Start een pop-up meeting met het STAS flex-board erbij en verrijd het whiteboard naar een andere flex plek om de plannen uit te werken. Een perfecte oplossing voor flexibel ruimtegebruik! Het STAS flex-board is dubbelzijdig beschrijfbaar en heeft transparante wielen. Met de leren treklus, gemaakt van buffelleer, verplaats je het whiteboard heel gemakkelijk.
 10. STAS portable whiteboard

  Schrijf een review

  € 361,79
  Met het STAS portable whiteboard kun je letterlijk en figuurlijk 'out of the box' gaan denken. Voor de verandering een keertje buiten vergaderen? Het STAS portable whiteboard hang je makkelijk over je schouder heen om deze vervolgens op een andere plek neer te zetten of te hangen. Het STAS portable whiteboard heeft een fraai Scandinavisch design met zijn ronde vormen, leren band en minimalistische gespen en is dubbelzijdig te beschrijven met een whiteboard marker. STAS portable whiteboard is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt geleverd inclusief draagknop.

Foto-tabel Lijst 

Laden...
Wacht a.u.b...