STAS kuchschermen: oplossingen om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen.

Door drukte bij de vervoerders kan het zijn dat je order iets later aankomt dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Gratis verzending

Bij bestellingen > €75,-

Winkelwagen

0 item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

STAS cliprail max + installatie kit

Installatiegemak
Ontwerp
Gebuiksgemak
38 review(s)

In 2 eenvoudige stappen een compleet ophangsysteem:
1. Selecteer de kleur, de lengte en geef het aantal gewenste stukken rail aan. De bijgeleverde installatie kit bevat alle nodige pluggen, schroeven, railverbinder en combicap om de rail te installeren.
2. Vervolgens kiest u de bijpassende ophanghaken en koorden.
€ 15,77

Beschikbaarheid: Op voorraad

Hulp nodig? WhatsApp: 06 11 29 24 34 | Telefoon: 040-292 48 48 | E-mail: webshop@stas.nl
  • Beschrijving
  • Reviews
  • Montage
  • Labels
  • Verzending en afhandeling

25 kg/ m¹

Kenmerken
materiaal: aluminium rail
kleur; wit, aluminium
afmeting: 8,2 x 32 mm
belastbaar tot 25 kg per meter

Het STAS cliprail max systeem is een ophangsysteem voor de perfectionist. De STAS cliprail max heeft een extra flens die zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het plafond. Plafond, wand en ophangsysteem worden één.

Toepassing
De flens van de STAS cliprail max geeft een strakke aansluiting tegen het plafond. De rail, in de kleuren wit of aluminium, is met de STAS rail clip eenvoudig te plaatsen en komt het best tot zijn recht bij vlakke plafonds.

Cliprail max drawing

De volgende haken en koorden zijn te gebruiken in combinatie met dit ophangsysteem:
STAS smartspring op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 4 kg)
STAS zipper op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 15 kg)
STAS zipper op STAS cobra met staalkabel (belastbaar tot max. 20 kg)

Download:

Montage handleiding | Architecten tekening | Productinfo

Klantenreviews

Artikelen 21 tot 30 van 38 in totaal

per pagina
Mooi & handig product Review door KersjeR
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Wij zijn erg tevreden met de STAS cliprail max. Kunnen zo regelmatig nieuwe (canvas) fotos van ons kleine meisje wisselen zonder gaten te hoeven boren of aan een bepaalde maat van fotos vast te zitten! (Geplaatst op 14-04-2017)
prachtige verlichting op mijn vakantie posters Review door Geogyn
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
een elegante oplossing die je elke dag laat genieten van je opgehangen foto's of posters! (Geplaatst op 02-03-2017)
Zeer mooi! Review door Boone
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Zeer mooi en simpel systeem. Niet moeilijk om te monteren. (Geplaatst op 28-02-2017)
Zeer aan te raden Review door Topsysteem!
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
De rails kunnen redelijk eenvoudig worden gemonteerd. Het handige bijgeleverde kaartje met gaatjes op de plek waar het schroefgat vanaf het plafond moet worden afgetekend is daarbij heel erg nuttig! Nog handiger was het geweest als het kaartje een breedte had van 30 cm (de afstand tussen de schroeven onderling).
Ook mooi dat de hangdraden die te koop zijn bij o.a. Praxis en Gamma kennelijk ook zijn te gebruiken. Maar ik heb voor de zekerheid voldoende draden meebesteld bij Stas.
De raillengte van 150 cm vind ik persoonlijk ook handiger dan de standaard lengtes van 200 cm die in de bouwmarkten te koop zijn. Al met al een prima systeem! (Geplaatst op 27-02-2017)
Prachtig systeem Review door Margo
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Onlangs de cliprail Max opgehangen. Was erg makkelijk, zeker met bijgeleverd malletje voor de boorgaten. Het resultaat is een strak tegen het plafond aan gemonteerde rail. Wat ik vooral handig vind is, omdat mijn rail klem tussen twee muren zit, is dat je de ophangdraden er zo in kunt haken en dit niet vanaf de zijkant hoeft te doen.
Echt een topprodukt! (Geplaatst op 15-02-2017)
Mooi en degelijk systeem, makkelijk in gebruik Review door Fam. Van Der H.
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
We zijn erg blij met ons ophangpunten. Het installeren kost even wat tijd, en je moet proberen zo precies mogelijk te boren, wat niet in alle muren even makkelijk gaat. Het systeem is echter redelijk vergefelijk dus het systeem komt er uiteindelijk altijd mooi strak tegenaan te zitten.

Zeer tevreden! (Geplaatst op 14-01-2017)
Mooi en functioneel Review door Larissa
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Installatie was eenvoudig. De rails sluiten heel mooi op elkaar aan waardoor je nauwelijks een naad ziet. Daarnaast zitten ze ook heel mooi strak tegen het plafond aan. Super aanrader! (Geplaatst op 06-11-2016)
Mooi systeem, doet wat het belooft Review door rwh
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Het boren komt vrij precies, maar het meegeleverde malletje maakt het makkelijk (tip: eerst de lat tegen het plafond om te kijken of je plafond echt recht is). Daarna super simpel eropzetten en een heel strak resultaat! (Geplaatst op 25-10-2016)
Mooi systeem, doet wat het belooft Review door rwh
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Het boren komt vrij precies, maar het meegeleverde malletje maakt het makkelijk (tip: eerst de lat tegen het plafond om te kijken of je plafond echt recht is). Daarna super simpel eropzetten en een heel strak resultaat! (Geplaatst op 03-09-2016)
Heel erg tevreden Review door Esther
Design
Gebuiksgemak
Installatiegemak
We zijn heel erg tevreden! Het monteren was even een klusje, maar dat ben je snel vergeten als hij hangt. We genieten niet alleen van de schilderijen aan de muur, maar ook van de rail die perfect aan de muur hangt. (Geplaatst op 26-07-2016)

Artikelen 21 tot 30 van 38 in totaal

per pagina

Schrijf uw eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebuiksgemak
Installatiegemak
Design

Verzending en afhandeling

De verzendkosten bedragen:
€ 4,95 voor Nederland - Gratis levering voor orders vanaf € 75
€ 7,95 voor België - Gratis levering voor orders vanaf € 100.


Bestellingen op werkdagen vóór 13.00 uur besteld, worden dezelfde dag verzonden.

Wij versturen onze pakketten met verschillende vervoerders:
DPD (lengtes tot 150 cm).
Transmission (lengtes vanaf 150 cm)
Enkel haken koorden via PostNL

Hoe wordt jouw STAS bestelling verpakt en verzonden? Bekijk de video:

Laden...
Wacht a.u.b...