STAS in de media

Tijdens seizoen 2021-2022 is STAS onderdeel van twee tv-programma's, namelijk De Grote Tuinverbouwing én De Grote Huisverbouwing. Beide programma's worden in het weekend uitgezonden op SBS6. Heb jij STAS ook gezien?


Programma's:

« De Grote Tuinverbouwing »

« De Grote Huisverbouwing »

Tuinexpert Ivo Putman gaat samen met zijn team de uitdaging aan om duurzame en groene tuin in te richten waar zowel jong als oud van kunnen genieten. Naast de tuin wordt ook de woonkamer van de deelnemers door styliste Djamilla in een nieuw jasje gestoken. Het programma, voorheen ook wel bekend als Robs grote tuinverbouwing met Nederlands beroemdste tuinman Rob Verlinden, is iedere zaterdag van 17.00u tot 18.30u op televisie en wordt op zondagochtend van 09.30u tot 11.00u herhaald.

« Meer informatie over de afleveringen met STAS »


In het nieuwe SBS6-programma De Grote Huisverbouwing gaat Patty Brard samen met interieurdesigner Leonie Hendrikse en creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen om hun huis te transformeren in een droompaleis. Lukt het hen om aan de wensen van de bewoners te voldoen en hen te verrassen met een compleet nieuw interieur? Het programma is iedere zondagavond van 18.00u tot 19.00u op tv en wordt op maandagmiddag van 15.30u tot 16.30u herhaald.

« Meer informatie over de afleveringen met STAS »


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!