STAS kuchschermen: oplossingen om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen.

Door drukte bij de vervoerders kan het zijn dat je order iets later aankomt dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Service staat voorop bij STAS

STAS heeft een eigen montagedienst. Onze professionele monteurs kennen de systemen door en door en hebben ervaring met uiteenlopende wand- en plafondtypes. U hebt de garantie dat het railsysteem optimaal hangt. Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast hechten we veel waarde aan service; wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Zoekt u een specifieke oplossing, wij denken graag met u mee!

Deskundig advies van onze professionele verkoopmedewerkers, snelle offertes, inmeet service van de ruimtes, leveren van het complete systeem en professioneel monteren zijn onderdeel van de service die wij bieden.

Ook na de montage staan wij uiteraard voor u klaar. Dus heeft u nog vragen of wilt u een aanvullende bestelling plaatsen? U weet ons te vinden.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende prijsopgave of andere informatie, bel met één van onze medewerkers op telefoonnummer +31 (0)40 292 48 48, of stuur gerust een mailtje: verkoop@stas.nl

Contact montageservice

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de montageservice

  • Reload captcha

* Verplichte velden

Laden...
Wacht a.u.b...