STAS voor het onderwijs


Ontdek hoe STAS onderwijsinstellingen voorop laat lopen door leerlingen, studenten en personeel van innovatieve wandinrichting en samenwerkingsoplossingen te voorzien. Wij zorgen voor georganiseerde ruimtes met zo min mogelijk prikkels. De neutrale en duurzame vormgeving van de producten zorgt voor tientallen jaren plezierig gebruik. Het (ver)plaatsen en vervangen van lesmateriaal, posters en overige wanddecoratie is moeiteloos gemakkelijk met STAS!

Kies het onderwijs van toepassing


Voortgezet- hoger & universitair onderwijs


“Omdat Melanchthon CS haar nieuwe schoolgebouw weer graag van een deugdelijk ophangsysteem wilde voorzien, viel de keus bijna vanzelfsprekend weer op het ophangsysteem van STAS. Een prima kwaliteit, gecombineerd met een snelle en bekwame montage maakt het eindresultaat tot iets moois.”
Hans van der Meulen | Melanchthon CS


Referenties hogescholen & universiteiten
STAS producten veel gebruikt in het voortgezet- en hoger onderwijs


Ontdek hoe STAS onderwijsinstellingen voorop laat lopen door leerlingen, studenten en personeel van innovatieve wandinrichting en samenwerkingsoplossingen te voorzien. Een aantal voorbeelden van veelgebruikte STAS oplossingen in het voortgezet-, beroeps- en hoger onderwijs zijn:


Meer informatie?

Wilt u meer weten? Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en
bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>


 

Basisonderwijs


“STAS kent mijn gebouw nog bijna beter dan ikzelf. Bedankt voor het meedenken!””
John Vullings | Directeur Basisschool De Startbaan Velden


Referenties basisscholen
Meest populaire STAS producten gebruikt in het basisonderwijs


STAS helpt scholieren een duidelijk en overzichtelijk beeld te geven van het lesmateriaal. Basisscholen kiezen met name voor producten die het mogelijk maken om papieren decoratie (tekeningen, knutselwerkjes, lesmateriaal, feestdecoratie) eenvoudig te kunnen ophangen en wisselen. U kunt daarbij denken aan de volgende producten:


“De montage is prima verlopen. Ik krijg meerdere bedrijven over de vloer, maar ik kan zeggen dat STAS zowel qua communicatie als aflevering van het werk en de algehele instelling van jullie werkmensen prima scoort. Ga zo door en bedankt!”
J. B. Kluit | Ds. Joannes Beukelmanschool


Meer informatie

Wilt u meer weten? Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en
bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>
Zo leveren we bij STAS een totaaloplossing voor jouw ruimte, zodat de kinderen in de klas zonder prikkels rustig door kunnen werken, gasten in het restaurant voor een kopje koffie na het toetje kiezen en vergaderingen efficiënter worden.

Ontdek hoe wij met onze expertise jouw organisatie kunnen helpen met het bereiken van jullie eigen doelen:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!