STAS ophangsystemen voelt zich thuis op de zakelijke markt

memo ophangen op kantoor

STAS heeft jarenlange ervaring en in house expertise op het gebied van zakelijke projecten in uiteenlopende sectoren en gebouwen. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen.


De STAS blik

Kijk eens met STAS ogen naar het zakelijke interieur waarvoor u verantwoordelijk bent. Vele projectontwikkelaars, architecten, facilitair managers en directieleden gingen u voor. Zij zagen: ophangsystemen zijn niet meer weg te denken uit bedrijven en instellingen. De STAS systemen zijn multifunctioneel, zetten de puntjes op de i van uw interieur en besparen kosten op de lange termijn. Daarmee draagt STAS bij aan flexibel en duurzaam gebouwbeheer. STAS heeft jarenlange ervaring en in house expertise op het gebied van zakelijke projecten in uiteenlopende sectoren en gebouwen. Wij leveren onder andere aan zorginstellingen, scholen en universiteiten, gerenommeerde musea, overheidsinstellingen, hotels, en kantoren.


Meer dan ophangsystemen

Naast ophangsystemen beschikt STAS over een breed assortiment accessoires om uw wandinrichting compleet te maken. Denk hierbij aan aanvullende ophangmethoden, whiteborden, prikborden, magneetsets of kapstokken.


Specialist in maatwerk

STAS heeft alle ervaring en expertise zelf in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden en de vinger strak aan de pols te houden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee, uiteraard ook op locatie. Geen vraag is te gek, geen ruimte te klein (of te groot).


Nieuwsgierig?


contact button


Bekijk onze referenties

button lijstDownload onze catalogus en projectbrochures:


STAS productcatalogus


STAS product brochure

STAS projecten


STAS projecten brochure

STAS in het onderwijs


STAS in het onderwijs brochure

STAS in de zorg


STAS in de zorg brochure
Loading...
Wacht a.u.b...