De mooiste ideeën voor een fotogalerij

De mooiste ideeën voor een fotogalerij

In een eerdere blog hebben we de "galerij wand trend" al behandeld. Kenmerkend aan de galerij wand is dat het vaak een mix is van foto's, kunst en prints. In deze blog willen we laten zien hoe je je persoonlijke foto's verwerkt in een mooie galerij. Tenslotte zijn jouw eigen foto's dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur! Denk hierbij bijvoorbeeld aan familiefoto's, vakantiefoto's en zelfs je trouwfoto's. Gebruik ze apart, of lekker allemaal door elkaar. Ook zou je kunnen nadenken over een bepaald kleurenschema waar je je aan wilt houden bij de selectie van je foto's. Dus ga er eens even lekker voor zitten, pak je mappen met foto's erbij en laat je inspireren!


Familiefoto's


Familiefoto's kun je op onderstaande manier super stijlvol ophangen in zwart-wit. Gebruik grote lijsten en hang ze symmetrisch naast elkaar voor een strakke look. Laat je kinderen een pose aannemen die helemaal bij ze past en je foto galerij geeft je interieur onmiddelijk een persoonlijke touch!


      

Ook leuk, zorg ervoor dat al je lijstjes precies in elkaar passen zodat het geheel een een rechthoek vormt. Ook hier zien we weer veel inspiratie in zwart-wit terugkomen, maar stiekem vinden we de collage met passe-partout en in kleur misschien wel nét zo leuk!


      

Vakantiefoto's


Of je nou graag spontane vakantiefoto's maakt van je gezin, of liever kiest voor prachtige foto's van de omgeving... Hang ze in verschillende formaten bij elkaar en je hebt gelijk een mooie herinnering aan een heerlijke vakantie!


      

Trouwfoto's


Aan de mooiste dag van je leven wil je uiteraard dagelijks terugdenken. Dus waarom zou je ze niet een mooie plek in je huis geven? Kies jullie mooiste foto's uit en laat de lijstjes of foto's mooi in elkaar vallen zodat het geheel een mooie, passende collage wordt.

      

Fotogalerij ophangen


En.. wat gaat het worden? Moeilijk kiezen hè?! Vinden wij ook. Gelukkig kan je met een STAS ophangsysteem je fotogalerij zo vaak veranderen als je wilt! Wat voor fotogalerij zou jij willen maken? Laat het ons weten in de reacties!


Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.