De beste manier om

Xpozer prints op te hangen

Maak indruk met jouw eigen foto's

Hoogwaardige prints van jouw foto's

Veel muren in woonkamers, slaapkamers of gangen blijven vaak leeg. Zonde! Een snelle zoekopdracht brengt je naar vele online aanbieders van digitale prints, posters of afgedrukte foto's. De ene print is hierbij zéker de andere niet. 


We vertellen je graag wat meer over Xpozer; zij toveren jouw eigen foto's om naar hoogwaardige en ontspiegelde prints voor aan je muur.

Eenvoudig in gebruik &

makkelijk te verwisselen

Het handige herbruikbare aluminium frame is super licht en door dit frame wordt je print strak opgespannen. Het frame plaats je eenvoudig op de achterkant van je print in de plastic hoekjes. 


Door dit innovatieve systeem wissel je van print in een handomdraai!

Xpozer prints ophangen 

zonder te boren


De beste manier om een Xpozer print op te hangen zonder te boren is door het gebruik van een STAS schilderij ophangsysteem. Na een eenmalige installatie van het railsysteem hoef je nooit meer te boren voor het ophangen van je schilderij. 


De plaats van je Xpozer print pas je eenvoudig aan door het koord een ander plekje in de rail te geven en het schilderijhaakje over het koord naar boven of naar beneden te bewegen. Let wel op: een Xpozer print is alleen op te hangen met een STAS smartspring haakje.

Populaire producten