STAS in de media - FanSTAStisch!

Heb je STAS op televisie gespot en wil je graag wat meer weten? Welkom, leuk dat je interesse hebt!

Kijk voor meer informatie over onze producten eens op deze pagina met een duidelijk overzicht. Heb je direct al vragen waar we je bij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met STAS, plan een afspraak in onze showroom in Eindhoven of gebruik de chatfunctie links onderaan deze website.


Tijdens seizoenen 2021-2024 is STAS bijna ieder weekend onderdeel van De Grote Tuinverbouwing en in 2021-2022 was STAS te zien in De Grote Huisverbouwing. Heb jij STAS ook gezien?

« De Grote Tuinverbouwing »

« De Grote Huisverbouwing »

 

DGT 2023

 Tuinexpert Ivo gaat samen met zijn team de uitdaging aan om duurzame en groene tuin in te richten. Naast de tuin wordt ook de woonkamer van de deelnemers door styliste Djamilla in een nieuw jasje gestoken. Het programma is iedere zaterdag van 17.00u tot 18.30u op televisie en wordt op zondagochtend van 09.30u tot 11.00u herhaald.

« Meer informatie over de afleveringen met STAS »

In het SBS6-programma De Grote Huisverbouwing ging Patty Brard samen met interieurdesigner Leonie Hendrikse en creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen om hun huis te transformeren in een droompaleis. In 2021-2022 was STAS te zien in een aantal afleveringen van dit programma. 

« Meer informatie over de afleveringen met STAS »


Of bekijk eens ons YouTube kanaal met een uitgebreide  variatie aan video content: