STAS voor zorginstellingen


STAS ondersteunt de zorginstellingen met ophangsystemen waar zorg beter van wordt; van verbeterde zichtbaarheid van routes tot het ophangen van wanddecoratie om bezoekers een huiselijk gevoel te geven. STAS producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. Of u nu kiest voor prikkeling en inspiratie, of rustige muren. Wanden blijven onbeschadigd.

Meer over STAS ophangsystemen voor uw project >>


“Altijd vriendelijk en deskundig worden wij (ziekenhuis met 3500 medewerkers) door STAS geholpen met onze diverse 'ophangproblemen'. De snelle service en verwerking van onze bestelling draagt bij aan rust in de hectiek van de vele verbouwingen en renovaties waar wij al geruime tijd mee te maken hebben. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op STAS om mee te denken, bestaande producten soms wat aan te passen en daarna ook nog tijdig te leveren!”
Jacqueline Brinkman | St. Elisabeth Ziekenhuis


 


Meer informatie?

Wilt u meer weten? Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en
bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>


Meest populaire STAS producten gebruikt bij zorginstellingen


Er zijn vele diverse ophangsystemen, ook perfect passend bij uw systeemplafond en eventueel voorzien van 12Volt spanningsdraden om wanddecoraties prachtig uit te lichten. Een aantal voorbeelden van veelgebruikte STAS-oplossingen in zorginstellingen zijn:

 

Extra inspiratie voor het gebruik van whiteborden
Ontwerp uw eigen whitebord in full colour voor een praktische toepassing.
Onze whiteborden kunnen op maat worden voorzien van foto’s en teksten, dus planningsschema’s, tekeningen of een inspirerende tekst, het is allemaal mogelijk. Uw creativiteit is de grens!

Bekijk bedrukte borden >>

Bekijk alle producten >>


“STAS producten worden ingezet in alle nieuwe WZH locaties zoals Leilinde, Oosterheem en Transvaal en renovatie projecten als Het anker, Sammersbrug Schoorwijck. Het gaat om slaapvertrekken en woon/slaapkamers. Het voordeel in de verpleeg- en verzorgingshuizen is dat schilderij gaten niet hersteld hoeven te worden en de kamers niet opnieuw behangen. Hierdoor zijn de kamers snel klaar voor nieuwe bewoning. Voordeel is ook de eenvoudige bevestiging van de onderdelen en de verschillende de haken. De systemen zijn geschikt voor vele gewichten.”
Ger Stappers | projectadviseur WZH


 


Meer informatie

Wilt u meer weten? Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en
bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>