Prijs van een ophangsysteem? Goedkoper dan u denkt!

Schilderij ophangsysteem van STAS: eenmalige investering

Een schilderij ophangsysteem van STAS is een eenmalige investering voor je woning, bedrijfspand en elke andere ruimte waar flexibele wanddecoratie gewenst is. In de basis bestaan onze ophangsystemen uit een rail, een koord en een haak. Als de rail eenmaal aan jouw muur of plafond bevestigd is, heb je eindeloze mogelijkheden om je wanddecoratie vorm te geven, te herschikken, of te verplaatsen, wanneer en hoe vaak je maar wilt. Zonder gereedschap, zonder rommel, zonder beschadigde muren!

Vanaf € 32,22 heb je al een volledig functionerend ophangsysteem in huis, bestaande uit een rail, 2 koorden met haak en installatiekit. STAS biedt voor iedere portemonnee en iedere situatie passende oplossingen met 13 verschillende railsoorten en verschillende combinaties van haken en koorden.

Je kiest en koopt eenvoudig via onze webshop, waar je meteen een helder overzicht krijgt van alle prijzen. Bij bestellingen vanaf 100 euro is verzending bovendien gratis!


STAS schilderij ophangsysteem prijsklassen

Prijs basis ophangsysteem

Goed
Cliprail: de STAS cliprail is een basis ophangsysteem. Dit degelijke systeem wordt veel gebruikt en past in elk interieur.
Vanaf € 32,22 voor een complete set: STAS cliprail 150cm - incl. 2 perlon koorden van 150cm met STAS zipper

Prijs plafond aansluitend ophangsysteem

Beter
Cliprail max: het STAS cliprail max systeem is een ophangsysteem voor de perfectionist.
De rail sluit exact aan tegen het plafond. Plafond, wand en ophangsysteem worden één.
Vanaf € 38,61 voor een complete set: STAS cliprail max 150cm - incl. 2 perlon koorden van 150cm met STAS zipper

Prijs ophangsysteem met verlichting

Best
Multirail max met armatuur: de meest luxueuze finish bereik je met de STAS multirail max. Ook deze rail sluit exact aan tegen het plafond, maar heeft bovendien een geïntegreerd verlichtingssysteem (12V). Met onze diverse armaturen kun je kunstwerken elegant uitlichten.
Vanaf €205,79 voor een set met 150 cm STAS multirail max, adapter, classic armatuur met lamp en 2 perlon koorden van 150cm met STAS zipper.