Samenwerken met STAS

 

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een kansrijke samenwerking en zie jij een match met STAS?
Laten we onze krachten bundelen en elkaar versterken!
De merken Kunst.nl, Werk aan de Muur, COCO maison en Business Art Service gingen je al voor.


 

STAS in het kort

Wat maakt een ruimte aangenaam? Waarschijnlijk weet jij ook als geen ander hoeveel invloed hetgeen wat hangt aan wand of plafond, heeft op het comfort van een ruimte. Wanddecoratie, reclame, routeaanduiding… het doet iets met mensen en het heeft invloed op het gedrag van mensen. Hierom leveren we bij STAS (schilderij) ophangsystemen en accessoires waar ruimtes beter van worden. Flexibele oplossingen die het doel van de ruimte moeten dienen.

Zo leveren we een totaaloplossing voor een ruimte zodat bijvoorbeeld vergaderingen efficiënter worden, kinderen in de klas zonder prikkels rustig door kunnen werken en een particulier zijn of haar interieur naar de laatste trends aan kan passen. Hierdoor kun je de ruimte veranderen hoe en wanneer je dat zelf wil, zónder die vervelende en onnodige gaten in de muur te hoeven boren.


De voordelen op een rij

 

  • Wij leveren unieke producten die het verwisselen van wanddecoratie of wandinrichting stimuleren.
  • Onze lijntjes zijn kort want wij hebben ons magazijn en onze verkoop- en marketingafdeling onder één dak.
  • Je werkt samen met een sterk merk:

· Marktleider op het gebied van schilderij ophangsystemen
· Internationaal dealer netwerk in meer dan 70 landen
· +2 miljoen website bezoekers per jaar
· +60.000 orders per jaar
· +50.000 nieuwsbrief abonnees
· +20.000 Facebook likes
· +1300 Instagram volgers
· +1700 subscribers +4 mln views op YouTube


De 5 samenwerkingen die we aan kunnen gaan

Er is in overleg nog meer mogelijk! We bespreken dit graag met je, aarzel niet en bel direct
één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 48, vul onderstaand formulier in of e-mail naar verkoop@stas.nl.
STAS voorraad houden

We kunnen je productpakketten aanbieden met onze meest populaire ophangsystemen in combinatie met bijbehorende ophangkoorden en -haken. Deze kunnen we je aanbieden in makkelijk op voorraad te houden driehoeksdozen. Wij werken met heldere prijslijsten én tegen aantrekkelijke marges. Je order plaats je eenvoudig bij ons deskundige verkoopteam via verkoop@stas.nl. Meer informatie lees je hier.Affiliate programma

Meld je aan voor het STAS affiliate programma bij Daisycon en ontvang 12,5% van het aankoopbedrag van jouw bezoekers. Wij kunnen je voorzien van marketing materiaal wat je kunt gebruiken om STAS producten op je website, blog of social media kanaal aan te bieden en te promoten.

Neem bij vragen gerust contact met ons op!Gezamenlijke marketing-acties

Elkaar meenemen in een nieuwsbrief of blog, elkaar voorzien van een SEO backlink of benoemen op social media… er is hier heel veel mogelijk! Heb je nog een ander goed idee? Dan gaan we hier graag met je over in gesprek.Joint promotion

We kunnen documentatie, giveaways of kortingscodes uitwisselen zodat we onze klanten kennis kunnen laten maken met elkaars producten. Deze kunnen we wederkerig uitwisselen bij orders of via elkaars nieuwsbrief, social media, flyers of website.


De spelregels

We willen natuurlijk graag met jou als partner samenwerken. Ons werkgebied is overduidelijk complementair aan elkaar en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat een samenwerking een wederkerig voordeel voor beide partijen zal vormen. In de wereld van vandaag, waar online shoppen groeit en grenzen aan het verdwijnen zijn, is het erg belangrijk om een zekere mate van controle te behouden over ons merk en de vertegenwoordiging van onze producten. Dit is niet alleen voor ons van het grootste belang, maar natuurlijk ook voor jou als toekomstige STAS partner.

Het is namelijk onwenselijk, voor jou als STAS partner en voor ons als merk, dat de STAS-productprijzen worden ondermijnd door andere wederverkopers of online marktplaatsen. Daarom willen we je een zekere mate van kostenbeheersing en winstverzekering bieden. Door een wederverkoper overeenkomst en een minimumadvertentieprijs (MAP) in te voeren, kunnen we enige bescherming bieden.

De mogelijkheden die we hier schetsen zullen ongetwijfeld enkele vragen bij je oproepen. Aarzel alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Wij hechten er veel waarde aan dat je aan ons merk denkt en we werken graag een passend voorstel voor je uit.


Er is in overleg nog meer mogelijk! We bespreken dit graag met je, aarzel niet en bel direct
één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 48, vul onderstaand formulier in of e-mail naar verkoop@stas.nl.