Kunst ophangen met STAS ophangsystemen voor kunst

Onze ophangsystemen voor kunst zijn uitermate geschikt voor moderne interieurs, galerieën en kunstenaars die hun kunstwerken professioneel, flexibel en elegant willen presenteren. De schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems worden veelvuldig gebruikt in galeries en musea over de hele wereld. Ze zijn uiteraard ook geschikt voor thuisgebruik.


De belangrijkste voordelen van onze ophangsystemen voor kunst:

- Kunst ophangen met een STAS systeem geeft een uiterst professionele uitstraling
- Zeer flexibel wanneer u regelmatig wisselt of andere kunst ophangt
- Maakt het mogelijk voor bezoekers om zich te concentreren op uw kunst zonder enige afleiding
- Zeer robuuste systemen, ook geschikt voor het ophangen van zware kunstwerken


STAS kunst ophang systemen: Hoe werken ze?

De ophangsystemen bestaan uit een aluminium rail, die aan de muur of het plafond kan worden gemonteerd. De bijpassende koorden (of staalkabels) kunnen op elke gewenste plaats in de rail worden gehaakt. Vervolgens kunt u uw kunstwerken met de gepatenteerde STAS smartspring of STAS zipper op elke gewenste hoogte hangen, door de haak over het koord op en neer te schuiven.


STAS kunst ophang systemen: welk systeem moet ik kiezen?

Onze webshop biedt een scala van verschillende ophangsystemen:
- STAS minirail: zeer elegant, nauwelijks zichtbaar systeem
- STAS cliprail max: heeft een bovenrand die aansluit op uw plafond, zodat het plafond, de muur en het systeem één geheel vormen
- STAS cliprail pro: voor zwaardere kunstwerken
- STAS j-rail max: gebruikt in de meest gerenommeerde galeries en musea over de hele wereld.

Verder overzicht en prijzen...


Kunst ophangen met diefstal vertragend systeem

De j-rail max systemen van STAS zijn niet alleen ontworpen voor het ophangen van zware kunst, maar ook om uw kunst te beschermen tegen diefstal. De STAS j-rail max galerie rail is eenvoudig en robuust. De dikke aluminium profiel draagt ladingen tot 100 kg per meter. Het systeem biedt ook een extra beveiliging en bescherming tegen diefstal. Met behulp van verschillende accessoires, kan de rail worden uitgebreid tot een anti-diefstal ophangsysteem voor kunst.

De verschillende systemen zijn ook geschikt voor gebruik op tentoonstellingen of kunstbeurzen. Bedenk echter wel, dat de rail op een wand of plafond moet worden gemonteerd. Bij frequent gebruik op beurzen of exposities, de rail worden losgemaakt en opnieuw op een andere locatie worden gebruikt.