STAS picture hanging systems producten met TÜV certificering

STAS picture hanging systems producten met TÜV certificering

Bij STAS picture hanging systems leveren we een hoogwaardig kwaliteitsproduct en beschikken we over een groot aantal patenten, design awards en modeldepots. Dag in dag uit streven we naar producten van de hoogste kwaliteit. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, hebben we TÜV Nederland opdracht gegeven voor het testen van onze producten. Het TÜV keurmerk is extra bevestiging dat ieder product voldoet aan kwaliteitseisen en daarnaast veilig en verantwoord is.

Over TÜV certificering

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring en inspectie. Een TÜV certificaat of TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. Er wordt van STAS verwacht dat wij aantoonbaar voldoen aan deze eisen. Maar wij verwachten ook dat partijen waar wij zaken mee doen, aan dezelfde eisen voldoen.

Onder leiding van TÜV zijn o.a. onze railsystemen, haak-koord/stang combinaties en wandhaken getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Elk van onderstaande STAS producten werd getoetst door TÜV Nederland. Onderdelen van de toetsing zijn onder andere een uitgebreide test van de aangegeven specificaties van de producten zoals draagkracht, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen.

STAS beschikt in huis over een afdeling voor onderzoek en ontwikkeling, met als doel altijd producten te ontwerpen op basis van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Natuurlijk hoort hier een gedegen kwaliteitscontrole bij, die niet alleen de veiligheid controleert met betrekking tot het gewicht dat gegarandeerd aan de producten gehangen kan worden, maar zeker ook het uiterlijk en de functionaliteit van de producten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en garanderen, hanteert STAS de kwaliteitsborging van TÜV op al haar producten. STAS heeft met TÜV Nederland procedures voor de waarborging van de kwaliteit van al onze producten opgesteld die wij derhalve opvolgen. Gebaseerd op bovenstaande geeft STAS op alle producten een garantie van 5 jaar, met uitzondering van de STAS multirail en bijbehorende accessoires, waarbij op de elektrische onderdelen een garantie van 2 jaar geldig is.
Over TÜV Nederland


TÜV Nederland is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens een vastgestelde standaard de kwaliteit en veiligheid van producten beoordeelt. Onder leiding van TÜV is een groot deel van ons assortiment aan producten getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Alle producten waarbij het TÜV logo getoond wordt, zijn daadwerkelijk door TÜV Nederland getest en goedgekeurd op de draagkracht die in de kenmerken van dat product vermeld wordt.