Ophangsysteem schilderijen Hornbach, Praxis, Karwei

De bouwmarkten Hornbach, Praxis en Karwei verkopen schilderijrails met bijpassende montagematerialen (pluggen en schroeven). De standaardkits bevatten rail van 200 cm, een koord en een ophanghaak. Dit zijn andere systemen dan we bij STAS verkopen. Bij STAS heb je de keuze uit diverse verschillende uitvoeringen met ieder eigen specificaties. Onze systemen zijn bovendien gepatenteerd en TÜV-gecertificeerd. Én je kunt alle STAS producten gemakkelijk online bestellen of bekijken bij één van onze verkooppunten.

STAS schilderijrails: meer keuze & eenvoudig en voordelig thuisbezorgd!

Geen zin om in de auto te stappen voor de aanschaf van een ophangsysteem? Wil je meer keuzemogelijkheden? Een ophangsysteem met een luxe uitstraling? Of met schilderijverlichting? Meer lijstjes ophangen? Een langere lengte? Meer gewichtscapaciteit? Je bestelt eenvoudig en voordelig een compleet schilderij ophangsysteem via onze webshop. We bieden een ruime keuze, en vandaag voor 13.00 uur besteld is morgen in huis! Bovendien kun je jouw ophangsysteem eenvoudig aanpassen aan uw wensen door direct extra koorden en haken te bestellen.

Ophanghaken en -koorden Hornbach, Praxis & Karwei

Wanneer je al een ophangsysteem van de bouwmarkt heeft en nog een extra fotolijstje of kunstwerk wil ophangen kun je in onze webwinkel eenvoudig koorden en haken bestellen die perfect in het systeem passen.

Door meerdere haken op 1 koord te gebruiken creëer je in een handomdraai een complete fotocollage aan uw muur!

Ook voor zwaardere kunstwerken, tot maar liefst 20 kg, kun je in onze shop haken en koorden vinden. De standaard ophangsystemen van Gamma zijn slechts geschikt voor het ophangen van een maximaal gewicht tot 4 kg.