Online bestellen, betalen, verzenden en voorwaarden

Contactgegevens klantenservice STAS webshop:

Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!
Maandag t/m woensdag: 08:00 - 19:30 uur | Donderdag en vrijdag: 08:00 - 17:30 uur |
Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur | Meer info over onze openingstijden
040-292 48 48 of stuur een e-mail: info@stas.nl

Whatsapp: 06-11 29 24 34 | Chat via de knop onder in de browser | Overig contact


Bent u een zakelijke klant? Bel dan met de STAS verkoopafdeling via 040-2924848 om op rekening te bestellen.
Maandag t/m donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 16.00

STAS picture hanging systems
Postbus 1049
5602 BA Eindhoven
KvK: 17127229
BTW: NL809287766B01Verzendkosten - verzendmethode

De verzendkosten bedragen:
STAS verzendkoker - verpakking webshopVoor Nederland
Voor kleine pakketten, korter dan 130 cm: € 4,95 - Franco levering voor orders vanaf € 100
Voor orders met rail t/m 150 cm: € 6,95 - Franco levering voor orders vanaf € 100
Voor orders met rail van 200 cm en langer: € 12,95 - Franco levering voor orders vanaf € 250

Voor België
Voor kleine pakketten, korter dan 130 cm: € 6,95 - Franco levering voor orders vanaf € 100
Voor orders met rail t/m 150 cm: € 9,95 - Franco levering voor orders vanaf € 100
Voor orders met rail van 200 cm en langer: € 19,95 - Franco levering voor orders vanaf € 250

Orders op werkdagen voor 13.00u geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Over het algemeen neemt de bezorging 1 tot 3 werkdagen in beslag. Verzending vindt plaats met transportbedrijf DPD of Transmission, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Op de dag dat jouw order verzonden wordt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Vervolgens ontvang je van DPD of Transmission een e-mail met daarin een track & trace code en het tijdstip waarop jouw bestelling zal arriveren (tijdsvak van 2 uur). Je kunt via de portal van DPD/Transmission jouw bestelling volgen. Wanneer het geplande tijdstip voor afleveren je niet uitkomt, kun je met DPD of Transmission een andere datum/tijdstip plannen voor bezorging.
Betaalmethoden

In onze webshop kun je eenvoudig betalen met iDeal en Mister Cash. Ook betaling via PayPal, Creditcard (Visa/mastercard) en Maestro behoren tot de betaalmogelijkheden.

iDeal
iDEAL is in Nederland het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen online betalen met iDEAL. Je doorloopt dezelfde stappen zoals je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Het is gemakkelijk en het proces verloopt volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank.

Mister Cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

Veilig betalen - SSL
Het betalingsverkeer van onze shop verloopt via MultiSafepay, en wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevind je je op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.


Retourzendingen & vervanging defecte  / beschadigde orders


Neem voor het retourneren altijd eerst contact met ons op via webshop@stas.nl.

Graag bijsluiten bij de retourzending: het retourformulier, een kopie van de orderbevestiging, print van mail-communicatie. Eventuele foto’s kun je mailen naar webshop@stas.nl. Je kunt de retourzending richten aan:
STAS Picture Hanging Systems
t.a.v. retouren webshop
Esp 245
5633 AD Eindhoven

  Het retourformulier kun je hier downloaden

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij je zelf de vrachtkosten voor het terugsturen voor je rekening dient te nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met stas.nl te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de artikelen weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dien je aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:
• Je dient het product indien mogelijk compleet, in goede staat, onbeschadigd en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota en het ingevulde retourformulier terug te sturen.
• Je dient het product terug te sturen in de staat waarin je het ontvangen hebt.

Retourneren defecte / beschadigde artikelen:
• Je dient bij aflevering je pakket te inspecteren en beschadigingen z.s.m. (in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst) te melden!
• Is het product defect of tijdens het vervoer beschadigd, neem dan contact op met de klantenservice voor retour/vervanging.
• Beschadigde goederen dienen niet te worden weggegooid totdat we zijn geïnformeerd. Wanneer de schade aanzienlijk is, behouden wij ons het recht voor om een claim in te dienen bij de vervoerder die de beschadigde goederen voor inspectie weer kan ophalen.
• Wij zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen of de beschadigde artikelen kosteloos vervangen, mits gemeld binnen de gestelde termijn van 7 dagen.
• Defecte producten worden gratis vervangen. Wij behouden ons echter het recht voor om defecte product eerst te inspecteren. Defecten aan producten door oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie en worden derhalve niet vergoed.


Privacy en cookie beleid

Lees hier de complete privacyverklaring en cookieverklaring.