Inspiratie schilderijen ophangen met STAS

Wat wil je ophangen met STAS?

De muren in je huis zijn gigantische canvassen die je elke dag ziet. Wat wil jij doen met die ruimte? De ophangsystemen van STAS zorgen voor creatief wandgebruik. Om je huis regelmatig een update te geven, kun je eenvoudigweg jouw muurdecoratie veranderen met STAS, zonder gaten te hoeven maken of repareren in je mooie muren. In een handomdraai geef je jouw woonruimte een geheel nieuwe sfeer!


Waar wil je ophangen met STAS?

 

Thuis

In een zakelijke omgeving

In een museum
of galerie


Gebruik onze koopgids
STAS schilderij ophangsystemen zijn ideaal voor gebruik in alle ruimten en alle soorten muren en plafonds. Gebruikt door huiseigenaren, bedrijven en de meest gerenommeerde musea, overheidsinstellingen en universiteiten ter wereld. Wij bieden ophangsystemen voor elk budget.


Hoe werkt het STAS systeem?
bekijk de video:


Vergelijk STAS ophangsystemen

De meest verkochte STAS ophangsystemen voor jou op een rijtje:


Vergelijk alle STAS ophangsystemen >>


Volg ons op PinterestVolg ons op Instagram


Schilderij ophangsystemen: de makkelijkste manier om je muur te decoreren!

 

Je kan je meubels gemakkelijk verschuiven, dus waarom niet je schilderijen? Ben je weleens terughoudend om je muurdecoraties te herschikken, omdat je geen zin hebt in het stof en het gedoe dat bij boren komt kijken? Heb je meubels ooit anders neergezet in de kamer waardoor je fotolijsten achter de kast of bank waren verdwenen? Geen zorgen, met STAS schilderij ophangsystemen zijn deze problemen verleden tijd!

Wat is een schilderij ophangsysteem?

STAS systemen zijn bedrieglijk eenvoudig. In wezen bestaan ​​ze uit drie componenten: een rail, een koord en een bijpassende haak.

1. Monteer de rail op je muur of plafond. Dit is de laatste keer dat je nog hoeft te boren!
2. Haal het koord in de rail op de plaats waar je een object wilt hangen.
3. Schuif de haak over het koord naar de gewenste hoogte.
4. Hang je object en je bent klaar!

Rangschik de objecten of hun locaties steeds opnieuw, wanneer en zo vaak als je wilt. Geen gereedschap, geen rommel, geen onderhoudskosten, geen beschadigde muren! De ophangsystemen hebben neutrale, elegante ontwerpen en zijn nagenoeg zichtbaar als u dat wenst.