Schilderij ophangsysteem Gamma: extra haken en koorden

Bouwmarkt Gamma verkoopt schilderij ophangsystemen of poster ophangsystemen met bijpassende montagematerialen (pluggen en schroeven). De standaardkits bevatten rail van 200 cm, een koord en een ophanghaak.

STAS schilderij ophangsysteem: Een ruime keuze & eenvoudig en voordelig thuisbezorgd!

Geen zin om in de auto te stappen voor de aanschaf van een ophangsysteem? Maar naar de Gamma gaan is niet nodig: je bestelt eenvoudig en voordelig een compleet schilderij ophangsysteem via onze webshop. We bieden een ruime keuze, vandaag voor 13.00 uur besteld is morgen in huis! Bovendien kun je jouw ophangsysteem eenvoudig aanpassen aan je wensen door direct extra koorden en haken te bestellen.


Bestel hier direct jouw STAS schilderij ophangsysteem


Heb je al een stas ophangsysteem van de Gamma en zoek je extra haken en koorden?

Wanneer je al een Gamma ophangsysteem hebt en je nog een extra fotolijstje of kunstwerk wilt ophangen kun je in onze webwinkel eenvoudig koorden en haken bestellen die perfect in het systeem passen.

Door meerdere haken op 1 koord te gebruiken creëer je in een handomdraai een complete fotocollage aan jouw muur!

Ook voor zwaardere kunstwerken, tot maar liefst 20 kg, kun je in onze shop haken en koorden vinden. De standaard ophangsystemen van Gamma zijn slechts geschikt voor het ophangen van een maximaal gewicht tot 4 kg.


Bestel hier eenvoudig extra haken en koorden voor je Gamma schilderij ophangsysteem