STAS ophangsystemen in het interieur

Voor de binnenhuisarchitect, project -en woning inrichter & interieur-stylist


STAS ophangsystemen zijn een luxe aanvulling in een interieur. Wie wil er nu niet de vrijheid hebben om wanddecoratie op te hangen en te verwisselen wanneer je maar wil? Trends zijn grillig, net zoals de mens zelf. De ophangsystemen van STAS zijn het antwoord op een leven lang vol tijdelijke trends, modegrillen en beslissingen die achteraf misschien toch niet zo'n goed idee waren. Het is niet voor niets dat wij zo vaak horen: "De producten van STAS maken het interieur helemaal af!". Ontdek zelf hoe STAS ophangsystemen en onze vele andere producten stijlvol toe te passen zijn in ieder interieur, zowel zakelijk als particulier!stas minirail bouwconnect

Shop the look met STAS in deze prachtige zakelijke en particuliere interieurs!STAS houten rails

Shop the look #1:
Retro eetkamer met natuurlijke materialen


Een retro interieur staat voor nostalgie en gezelligheid. Kenmerkend voor een retro interieur zijn de houten details, meubels met een ronde afwerking en bovenal opvallende items zoals de verschillende soorten stoelen in de eetkamer of de unieke lampen. Combineer rijk blauw, goud en okergeel met natuurlijke kleuren en materialen zoals hout en beige tinten.

Voor deze eetkamer is gekozen voor de plafondaansluitende STAS riva als een stijlvolle en warme aanvulling in een retro interieur. Het natuurlijke hout gecombineerd met de mooie kleur blauw op de muren geeft een mooi contrast. De verschillende soorten lijsten en prints maken deze prachtige eetkamer helemaal af!

Houten ophangsysteem - STAS riva:

 • Modern, strak en plafondaansluitend profiel
 • Gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd Ayous hout
 • Te monteren met schroeven, spijkers of lijm
 • Te gebruiken met STAS doorzichtige koorden met lus en STAS zippers voor het ophangen van de lijstjes


Bestel STAS riva incl. haken en koorden hier >>>STAS scrumwand

Shop the look #2:
Stijlvol kantoor met scrumwand


Een mooi en stijlvol kantoor dat tegelijkertijd van alle gemakken is voorzien staat garant voor productieve vergaderingen en inspirerende brainstorms.

Voor dit kantoor is er gekozen om STAS scrum panels aan elkaar te koppelen over de gehele wand. Hierdoor ontstaat er een handige scrumwand. Creativiteit stopt nu eenmaal niet bij de rand van een whiteboard!

STAS scrum panels:

elektrostatische notes
 • Krasvast en bestand tegen chemicaliën
 • Randafwerking: wit afgelakt


Bestel STAS scrum panels hier >>>
STAS plasterrail

Shop the look #3:
Moderne woonkamer met landelijke touch


Een moderne woonkamer met landelijke touch kenmerkt zich door strakke lijnen, natuurlijke materialen en zachte texturen of accessoires. Deze combinatie, van modern en toch zacht, maakt dit type woonkamer geliefd onder velen.


Voor deze woonkamer is er gekozen om de bestaande bakstenen schouw te laten stuken en wit te verven. Omdat de schouw toch opnieuw gestuct moest worden kwam de STAS plasterrail mooi van pas. De STAS plasterrail is eenvoudig in te stucen waardoor er een hele kleine opening in het stucwerk achter blijft waar je haken en koorden in kunt plaatsen. De nieuw gestucte (witte) schouw past nu beter in het interieur en het geeft de rust en flexibiliteit aan deze interieurliefhebber om te wisselen naar wens.


STAS plasterrail:

 • Je interieur aanpassen zonder zichtbaar railsysteem
 • Vrijwel onzichtbaar weggewerkt in stucwerk
 • Dunste instucrail ter wereld
 • Geleverd met safety strip zodat er geen stucwerk in de rail komt


Bestel STAS plasterrail hier >>>Prikkelarm klaslokaal

Shop the look #4:
Prikkelarm klaslokaal met neutrale ophangsystemen


In een prikkelarm klaslokaal kunnen kinderen rustig en geconcentreerd doorwerken zonder afgeleid te worden door alles wat in een ongeorganiseerd rommeltje aan de muur hangt. Daarnaast geven neutrale ophangsystemen, zoals de STAS papergrip, makkelijk de mogelijkheid om de klas wat gezelliger aan te kleden.

De STAS papergrip is uit te breiden met vele accessoires, waaronder een haakje voor bijvoorbeeld de wc-ketting, een whiteboard hanger voor het ophangen van een whiteboard, een opzetplankje voor het creëren van een wandplank en naamplaatjes.

STAS papergrip:

  • Voor dik en dun papier
  • Voor posters, tekeningen, wens- en letterkaarten


Bestel STAS papergrip hier >>>Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies?
Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>>