STAS in De Grote Tuinverbouwing op SBS6

Team De Grote TuinverbouwingOok tijdens seizoen 2023-2024 is STAS alweer voor het vierde jaar onderdeel van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6! Naast de tuin wordt ook de woonkamer van de deelnemers door styliste Djamilla in een nieuw jasje gestoken. Het programma, voorheen ook wel bekend als Robs grote tuinverbouwing met Nederlands beroemdste tuinman Rob Verlinden, is iedere zaterdag van 17.00u tot 18.30u op tv en wordt op zondagochtend van 09.30u tot 11.00u herhaald. Hieronder vind je een overzicht van de programma's waarin STAS te zien was en welke producten er zijn gebruikt.
Heb jij STAS ook gezien?


Afleveringen De Grote Tuinverbouwing

 

Bekijk STAS in aflevering 37

 

 

Aflevering 37: KNGF Geleidehonden

zaterdag 25 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 26 mei | 09:30u - 11:00u

In de cliëntenwoonkamer legt Djamilla een nieuwe pvc-vloer in een rustige kleur. In deze ruimte maken de cliënten kennis met hun toekomstige hulphond en leren zij een team te worden. Achter de zithoek krijgt de muur een diep paarse kleur, waarmee een warme zithoek wordt gecreëerd met een natuurlijke afscheiding van hout. Djamilla plaatst daarnaast ook een grote eettafel in de ruimte waar men gezellig aan kan zitten.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail in het zwart »
Ga naar: STAS haken & koorden »
Ga naar: STAS textielhangers »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 36

 

 

Aflevering 36: Edwin en Krista in Rijnsaterwoude

zaterdag 18 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 19 mei | 09:30u - 11:00u

Edwin en Krista zijn vorig jaar naar een huis verhuisd dat wordt omringd door water in Rijnsaterwoude. Ze waren meteen verliefd op de woning en binnen 10 dagen was de koop rond. Omdat het huis alleen bereikbaar is via een boot, kan het er erg winderig zijn. Daarom willen ze graag wat meer beschutting in hun tuin. Ze streven naar een tuin met meer sfeer en gezelligheid. Ook het interieur wordt meegenomen in de plannen. Het team staat weer klaar om hen te helpen!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 35

 

 

Aflevering 35: Ike en Rinus in Heerhugowaard

zaterdag 11 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 12 mei | 09:30u - 11:00u

In huis richt Djamilla het interieur in met een Scandinavische sfeer, zoals Ike en Rinus graag wilden. Omdat Ike nogal van het veranderen van haar meubels houdt, installeert Djamilla een speciaal ophangsysteem, zodat ze gemakkelijk iets anders kan ophangen wanneer dat wil. Daarnaast creëert Djamilla een nieuwe grote zithoek, die meer rust uitstraalt, en door het gebruik van natuurlijke tinten wordt het een oase van rust.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS multirail met verlichting »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 34

 

 

Aflevering 34: Tara en Kevin in Zwanenburg

zaterdag 4 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 5 mei | 09:30u - 11:00u

In huis zorgt Djamilla voor een grote eethoek waar ze met veel mensen urenlang comfortabel kunnen zitten, iets wat ze altijd al wilde. Ook komt er een nieuw bankstel. Door de losse elementen wordt het geheel wat speelser. Daarnaast richt Djamilla ook nog een mooie kinderhoek in, waar de kinderen gezellig samen kunnen spelen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS posterhanger teak »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 33

 

 

Aflevering 33: 6 koppels in Almere

zaterdag 28 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 29 april | 09:30u - 11:00u

In huis zorgt Djamilla voor een nieuwe hoekbank, door deze in het midden van de kamer te plaatsen, creëert ze een gezellige zithoek. Ook installeert ze een hangend tv-meubel met een ingebouwde haard om meer sfeer in huis te brengen. Verder wordt er een ovale tafel toegevoegd om de rechthoekige vormen te doorbreken. Zo wordt hun woonkamer een gezellig, warm plekje!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 32

 

 

Aflevering 32: Tamar in Oud-Beijerland

zaterdag 20 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 21 april | 09:30u - 11:00u

In huis zorgt Djamilla ervoor dat er een nieuwe pvc-vloer wordt neergelegd in een mooie warme kleur. Met een rustieke boomstamtafel, wordt ook de eethoek levendig, helemaal wanneer de verlichting aan mag en de tafel wordt gehuld in een sfeervol licht. Zo kan Tamar zich zowel binnen als buiten in Oosterse sferen wanen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail in het zwart »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 31

 

 

Aflevering 31: Ingrid en Hans-Peter in Zwolle

zaterdag 13 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 14 april | 09:30u - 11:00u

De huidige meubels zijn nog allemaal van Hans-Peter, maar de wens is nu een gezamenlijk interieur. De meubelen mogen meer kleur in huis brengen, maar voor de muren wenst het stel een neturaal geheel. Djamilla pakt deze wens met beide handen aan! Ze kiest een ovale eettafel zodat hij minder vol aanvoelt dan de oude, met eetkamerstoelen erbij in de stof die Ingrid mooi vindt. In de woonkamer komt een moderne loungebank met een luxe velvet stof. Ook worden er veel planten neergezet in huis, dit was een grote wens van Hans-Peter en Ingrid.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 30

 

 

Aflevering 30: De Beeldentuin in Garderen

zaterdag 6 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 7 april | 09:30u - 11:00u

Djamilla geeft een make-over aan de serre in de Beeldentuin. Ze wil er een warme sfeer creëren, waar het personeel en de bezoekers kunnen relaxen. Het thema is boeken en daar gaat Djamilla op een creatieve manier mee om! De boeken komen terug in de wand, waar je planten op kunt zetten, of je gebruikt de boeken zelf als bijzettafel! Zo is de serre een heerlijke plek geworden waar bezoekers zich kunnen terugtrekken.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 29

 

 

Aflevering 29: Elly en Peter in Zwanenburg

zaterdag 30 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 31 maart | 09:30u - 11:00u

Er zijn een paar dingen die tegenvallen in hun huidige woonkamer. Elly en Peter vinden de bank te groot voor de ruimte van de huiskamer, en ook zitten de eetstoelen niet comfortabel. Ze willen graag een warme sfeer in huis. Djamilla heeft in haar plan een nieuwe opstelling bedacht, waarbij ze de eethoek meer bij de zithoek betrekt. In het interieur laat ze rustige aarde tinten terugkomen. Djamilla kiest een grotere eettafel zodat Elly en Peter genoeg ruimte hebben om lekker te eten met de kleinkinderen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 28

 

 

Aflevering 28: Brigit in Maarssen

zaterdag 23 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 24 maart | 09:30u - 11:00u

In de aflevering van afgelopen weekend was het team van De Grote Tuinverbouwing bij Brigit in Maarssen. Waar zij eerst in een appartement woonde, heeft ze nu de mogelijkheid gekregen om een huis mét tuin te bemachtigen. Ze houdt er ontzettend van om feestjes te geven en samen met vrienden te barbecueën. Met de tuin die het team voor haar gemaakt heeft, is deze mogelijkheid er eindelijk! Op naar een heerlijk voorjaar!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 27

 

 

Aflevering 27: Buurthuis Rotterdam

zaterdag 16 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 17 maart | 09:30u - 11:00u

Djamilla is druk bezig met het restylen van het lokale buurthuis waar buurtbewoner Liese en haar vriendinnen graag vertoeven. Djamilla kiest een extra lange tafel zodat er veel mensen aan kunnen zitten. Ook vult ze de ruimte op met leuke lampen met sfeerverlichting. Zo creëert ze een knusse en gezellige sfeer waar de bewoners zich echt thuis kunnen voelen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 26

 

 

Aflevering 26: Kirsten en Gert-Jan in Vlaardingen

zaterdag 9 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 10 maart | 09:30u - 11:00u

De woonkamer van Kirsten en Gert-Jan oogt momenteel erg wit. Daar zijn ze nu op uitgekeken, tijd voor kleur! Ze verlangen ook naar meer sfeer en groen in hun interieur. Een essentiële toevoeging voor het koppel is een hoekbank, zodat ze samen met hun twee kinderen comfortabel kunnen relaxen. Ze hebben een voorkeur voor een strak industrieel interieur. Djamilla heeft deze wensen weten te realiseren door natuurlijke tinten te gebruiken en een haard toe te voegen voor extra sfeer in huis.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Aflevering 25: Miriam en Peter in Elspeet

zaterdag 2 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 3 maart | 09:30u - 11:00u

In de woonkamer vinden Miriam en Peter het belangrijk dat de kleuren warmte en rust moeten uitstralen. In zijn geheel moet het een eenheid zijn, zodat alles perfect bij elkaar past. Djamilla heeft besloten om aardetinten op de muren te gebruiken en de eetkamerstoelen te bekleden met een rustige suède stof. Voor de bank kiest ze een opvallende kleur, waarmee ze een statement wil maken. De bank komt in het midden van de ruimte te staan zodat ze een vrij zicht hebben op de tuin.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 24

 

 

Aflevering 24: Ellen en Corné in Rijswijk

zaterdag 24 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 25 februari | 09:30u - 11:00u

In de woonkamer kiest Djamilla voor blauwe tinten. Blauw komt ook terug in het vloerkleed, het schilderij en de gordijnen. De oude bruine bank wordt vervangen voor een stoere grijze hoekbank die makkelijk te onderhouden is. Aangezien Ellen en Corné de huidige eetkamerstoelen niet comfortabel vinden, zet Djamilla stoelen met een draaipoot in grijze en blauwe stoffen neer. Dit zorgt voor een speels effect. Het geheel met de kamerplanten en de verlichting zorgt voor een gezellige sfeer.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »
Ga naar: STAS cliprail max »

« Bekijk de hele aflevering »Aflevering 23: Elise en Bauke in Elst

zaterdag 17 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 18 februari | 09:30u - 11:00u

De woonkamer, voorheen ingericht in de stijl van Elise's ouders, heeft nu een transformatie ondergaan. Elise en Djamilla hebben een voorliefde voor een modern interieur met een warme en gezellige uitstraling. Djamilla heeft gekozen voor natuurlijke tinten om de ruimte aan te kleden. Bij een modern interieur hoort strakke verlichting, die consequent door de hele ruimte is toegepast. De strategisch geplaatste bank bevindt zich in het midden van de woonkamer, waardoor er een knus zitgedeelte ontstaat.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up »

« Bekijk de hele aflevering »Aflevering 21: Willem en Rijna in Ijsselstein

zaterdag 3 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 4 februari | 09:30u - 11:00u

Willem en Rijna hebben beide een eigen stijl die ze mooi zouden vinden om terug te zien in de woonkamer. Zo houdt Willem van industrieel, en Rijna van Scandinavisch. Twee erg verschillende stijlen en daarmee een uitdaging voor Djamilla om te combineren. Een item wat binnen beide stijlen past is de bank. Deze is bekleed met beige leer, waardoor hij makkelijk schoon te maken is. Een extra pluspunt van de bank is hoe deze op twee plekken uitgeschoven kan worden! Zo kunnen ze samen heerlijk voor de televisie tot rust komen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Aflevering 20: Louis en Henny in Heemskerk

zaterdag 26 januari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 27 januari | 09:30u - 11:00u

In de woonkamer kan het haast niet missen dat Henny ontzettend van gezelligheid houdt. Het enige wat ontbreekt in deze sfeervolle chaos is een vorm van structuur. Voor Djamila is dit een mooie uitdaging. De eenheid creëert ze door meubelstukken van duurzaam mangohout uit te kiezen, gemaakt in dezelfde stijl. Als basis neemt zij verder een uitgesproken kleurenpalet voor de muren en accessoires. Daarbij mag een lichtplan niet ontbreken, en ook daar laat zij de eenheid in terugkomen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail pro »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 19

 

 

Aflevering 19: Iris en Robin in Utrecht

zaterdag 20 januari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 21 januari | 09:30u - 11:00u

Iris is erg gesteld op haar bloemetjesstoel. Deze heeft Djamila daarom als basis gekozen voor het interieur. De mix van warme en koele kleuren laat zij terugkomen op de muren en in de meubelstukken. Een extra vleugje gezelligheid brengt ze in de woonkamer aan de hand van een lichtplan. Waarvoor de basis een open, gouden ronde lamp is. De andere lampen passen daar goed bij, omdat ze gouden accenten hebben. Lampen hoeven dus niet uit dezelfde serie te komen om toch bij elkaar te passen!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS windsor houten rail »

« Bekijk de hele aflevering »Aflevering 18: Marieke, Roel, Tobias en Julian

zaterdag 13 januari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 14 januari | 09:30u - 11:00u

Djamila zet als pronkstuk een grote bank in de kamer, waar het hele gezin samen op kan uitrusten en tv kijken. De favoriete kleur van Marieke is okergeel, dus natuurlijk wordt de bank in deze kleur bekleed. Sfeer, warmte en functionaliteit zijn belangrijke woorden als het aankomt op de woonkamer. Voor Tobias is er een kachel geplaatst, zodat hij altijd lekker kan opwarmen. De warme kleuren, houten accenten, kachel en de donkere vloer zorgen ervoor dat de woonkamer een warme en gezellige plek is om samen te ontspannen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS grip up wandplank »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 16

 

 

Aflevering 16: Roel en Cindy in Culemborg

zaterdag 16 december | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 17 december | 09:30u - 11:00u

Roel en Cindy houden van tijdloos. In hun ogen betekent dit de combinatie van groen, zwart en goud, in een strakke look. Om deze wens te volbrengen laat Djamila zowel één muur als de wand om de haard heen groen verven. Dit geeft gelijk een warmer gevoel. De strakke look laat ze terugkomen in stalen, zwarte accessoires zoals de boekenkast en de bijzettafels. De eettafel moest terugkomen in het interieur en dat wist het team mooi te doen door het hout van de tafel ook terug te laten komen in de boekenkast. Deze verbindende factoren maken van alles een mooi geheel.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 15

 

 

Aflevering 15: Kelly en Danny in Den Hoorn

zaterdag 9 december | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 10 december | 09:30u - 11:00u

Het huis van Kelly en Danny is mooi, maar het is toch niet helemaal waar zij naar op zoek zijn. Ze waren groot fan van de huidige bank, omdat deze er zo mooi uitzag. Eenmaal in huis bleek hij alleen helemaal niet lekker te zitten, een kleine domper... Djamila gaat de uitdaging aan om iets moois om te toveren in iets dat nóg mooier is. Ze werkt met organische vormen, natuurlijke rustige kleuren en gezellige accessoires. Het toevoegen van een comfortabele bank is gezien de huidige situatie een must. Niet alleen worden de muren onder handen genomen, ook het plafond krijgt een nieuw kleurtje!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 13

 

 

Aflevering 13: Daphne en Bart in Apeldoorn

zaterdag 25 november | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 26 november | 09:30u - 11:00u

Het gezin is hecht en ook opa en oma komen regelmatig eten. Voor hen moet er dus een plekje aan de eettafel zijn. Daphne en Bart houden van foto’s van het hele gezin door het huis. Daarom laat Djamilla prachtige foto’s printen. Zo geven ze een persoonlijke touch aan het interieur en kunnen ze terugdenken aan deze mooie momenten. Het gezin houdt van de natuur, dit laat Djamila terugkomen door het gebruik van natuurlijke elementen. Dit zie je zowel in het gebruik van hout in de woonkamer als de groene kleur op de muur. Een aantal prachtige kamerplanten mogen niet ontbreken.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 12

 

 

Aflevering 12: Iris in Zwolle

zaterdag 18 november | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 19 november | 09:30u - 11:00u

Djamila gaat in de woonkamer aan de slag met een duidelijke opdracht; ze kan helemaal los gaan, zolang het maar warmte uitstraalt! Dit kan zij als geen ander en ze gaat dan ook op een gewaagde manier aan de slag. Zo kiest ze voor een behang met een print en warme kleuren. Het bijzondere aan dit behang is dat ze het niet over de hele muur plakt, maar in losse vlakken. Met een stevig wandpaneel maakt Djamila een plantenhoek waardoor binnen en buiten echt met elkaar verbonden zijn en het groen overal in terug te zien is, en laat dat nu net zijn waar Iris gek op is!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS multirail »
Ga naar: STAS verlichtingsaccessoires »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 11

 

 

Aflevering 11: Tamara en Babette in Zutphen

zaterdag 11 november | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 12 november | 09:30u - 11:00u

De royaal blauwe kleur uit het vloerkleed wordt gebruikt op de muur en de overige kleuren zijn terug te zien in de accessoires. Hierdoor zal het geheel warm en gezellig aanvoelen, zodat zij als gezin fijn knus samen in de woonkamer kunnen zitten. Het gebruik van de bijzondere smoked glass lampen in de gehele woonkamer draagt bij aan het warme effect en zorgt voor eenheid en rust. De van mangohout gemaakte kast en tv-meubel, bieden opslag waarin al Tamara’s losse spullen kunnen worden opgeborgen. Zo zijn ze wel aanwezig, maar niet meer zichtbaar. Volledig naar de smaak van Tamara en Babette!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 10

 

 

Aflevering 10: Joelle en Renée in Naarden

zaterdag 4 november | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 5 november | 09:30u - 11:00u

Djamilla staat deze week voor de uitdaging om een eenheid te creëren in de woonkamer van Joelle en Renée. Zij zijn net ingetrokken in hun nieuwe huis met hun oude meubels. Aan Djamilla de taak om hier een samenhangend interieur van te maken waar ze met de hele familie kunnen tafelen, ’s avonds op de bank tot rust kunnen komen en waar er een plek is voor de kinderen. Door gebruik te maken van warme tinten en een neutraal behang keert de sfeer terug. Door daar ook grote elementen aan toe te voegen krijgt de woonkamer het gevoel waar Joelle en Renée naar op zoek zijn.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 9

 

 

Aflevering 9: Nienke en Thomas in Heemskerk

zaterdag 28 oktober | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 29 oktober | 09:30u - 11:00u

Nienke houdt van strak en basic en Thomas juist van een vleugje klassiek. Aan Djamilla de taak om dit samen te voegen! Djamilla heeft de zithoek aangepakt door een kleurrijk kleed toe te voegen die voor kleur en warmte zorgt. Ook heeft ze een tv-meubel met bijpassende ladekast van mangohout geplaatst. Om voor meer eenheid te zorgen heeft ze meerdere gouden lampen in het hele interieur geplaatst. Ook heeft Djamilla een lounge fauteuil in ovale vorm uitgekozen en een lange eetkamertafel van massief hout toegevoegd. Daarnaast heeft ze de overloop in een warme, oudroze kleur geverfd en een rustige zithoek gecreëerd.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 8

 

 

Aflevering 8: Arnold en Samantha in Huizen

zaterdag 21 oktober | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 22 oktober | 09:30u - 11:00u

Djamilla is deze week bezig geweest om meer kleur terug te brengen in het interieur. De meubels uit de oude woning zijn meeverhuisd, maar Arnold en Samantha vinden het te grauw en te grijs. Er mag meer kleur komen, zolang de stijl industrieel en modern blijft. Het liefst wil het stel een lekkere hoekbank in de woonkamer om ’s avonds heerlijk te kunnen zitten. Djamilla plaatst een prachtige bank en zet een lange tafel neer zodat er gezellig kan worden gedineerd met veel mensen. Wat heeft Djamilla er een plaatje van gemaakt!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail zwart »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 7

 

 

Aflevering 7: Jacqueline en Erik in Delft

zaterdag 14 oktober | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 15 oktober | 09:30u - 11:00u

Het is deze week de taak van Djamilla om meer kleuren comfort in de woonkamer te creëren. Jacqueline en Erik houden van lekker tafelen, de ronde tafel is hier perfect voor en Djamilla kiest hier nog comfortabele stoelen bij zodat ze heerlijk kunnen dineren. Het stel miste kleur in hun woonkamer, dus Djamilla heeft dit terug gebracht door de muur roze te behangen en gouden accenten toe te voegen. Nu kunnen Jacqueline en Erik weer heerlijk van hun woonkamer genieten.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 6

 

 

Aflevering 6: Paul en Nazareth in Almere

zaterdag 7 oktober | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 8 oktober | 09:30u - 11:00u

Djamilla gaat deze week aan de gang om de woonkamer om te toveren tot een droomkamer. Een nieuwe tafel stond er al, maar er zijn wel nieuwe stoelen aan het interieur toegevoegd. Paul en Nazareth willen graag een plek hebben om lekker te kunnen tafelen of te kunnen relaxen op een heerlijke bank. Ook willen ze graag wat meer kleur in de ruimte. Djamilla krijgt dit voor elkaar door een nieuwe bank neer te zetten, warme kleuren de kamer in te brengen en meer samenhang te creëren. Nu kunnen ze fijn zitten en weer genieten van hun woning!

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 5

 

 

Aflevering 5:

zaterdag 30 september | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 1 oktober | 09:30u - 11:00u

 

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 3

 

 

Aflevering 3:

zaterdag 16 september | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 17 september | 09:30u - 11:00u

 

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 1

 

 

Aflevering 1: Marcel en Bianca in Delft

zaterdag 2 september | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 3 september | 09:30u - 11:00u

Djamilla heeft ervoor gekozen om in de woonkamer de ronde elementen naar voren te laten komen. Zo heeft de bank een rond elementen zijn er meerdere ronde kussentjes en lampen inde woonkamer te zien. Een bohemian rond kleed zorgt voor een pittig randje aan de net wat rustige woonkamer van Bianca en Marcel.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 37

 

 

Aflevering 37: Celine en Arjen in Alkmaar

zaterdag 27 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 28 mei | 09:30u - 11:00u

Djamilla heeft gekozen voor een kleurenpalet van geel, zwart en groentinten met daarin terugkomende houtelementen. Een grote loungebank en een opvallende gele fauteuil zijn het middelpunt van de zithoek. Om een gevoel van eenheid te creëren heeft Djamilla gekozen voor lampen van titaniumglas die allemaal dezelfde uitstraling hebben. Ten slotte wordt de eethoek voorzien van een op maat gemaakte eetkamerbank met ingebouwde opbergruimte.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 36

 

 

Aflevering 36: Heather en Robert in Dordrecht

zaterdag 20 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 21 mei | 09:30u - 11:00u

Djamilla kiest voor herfsttinten, want Heather is dolop de herfst. Omdat Robert geen kleuren ziet, werkt Djamilla met verschillende patronen en texturen. De eethoek krijgt een nieuwe tafel van donker acaciahout met U-poot. Ideaal voor wanneer er mensen willen aanschuiven! De doorschijnende gordijnen zijn vervangen door vouwgordijnen om meer privacy te bieden. Als kers op de taart plaatst Djamilla nieuwe lampen meteen gouden binnenkant, zodat deze een warme gloed verspreiden door het hele huis.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS windsor houten rail »
Ga naar: STAS haken & koorden voor houten rails »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 35

 

 

Aflevering 35: Gabriëlla en Floris in Voorhout

zaterdag 13 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 14 mei | 09:30u - 11:00u

Djamilla brengt de warme en moderne stijl in het interieur. Het lichte behang in combinatie met de lichte bank en de donkere accenten creëren de moderne stijl. De haard zorgt natuurlijk voor de warme sferen in het interieur. Met het lichtplan en de tropische kamerplanten is de woonkamer helemaal af.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 34

 

 

Aflevering 34: Ilona en Jaap in Purmerend

zaterdag 6 mei | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 7 mei | 09:30u - 11:00u

Djamilla kiest voor een natuurlijk kleurenpalet. Ze gebruikt onder andere een jutte kleed met een salontafel van versteend hout in de woonkamer. Ook heeft Djamilla de twee eethoeken aangepakt; een lange bank voor de grote eethoek en in de kleine eethoek heeft de barset plaats gemaakt voor een gezellige ovale tafel met eetkamerstoelen. In de verlichting en decoratie komen bronzen en zwarte accenten terug om het warme gevoel te benadrukken.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS minirail »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering » 

Aflevering 33: Annet en Daan in Lisse

zaterdag 29 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 30 april | 09:30u - 11:00u

Annet en Daan hebben de woonkamer recent verbouwd maar vinden het moeilijk om hun ideeën tot uiting te brengen. Djamilla heeft ervoor gekozen om te werken met een natuurlijk kleurenpalet en groene accenten. Het retro gevoel mag hierbij ook niet ontbreken van Annet en Daan. De nieuwe meubelen in combinatie met accessoires en verlichting zorgen voor de eenheid in de woonkamer, daar waar Annet en Daan zo naar op zoek waren.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 32

 

Aflevering 32: Carmen en Donna in Elst

zaterdag 15 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 16 april | 09:30u - 11:00u

Om het oosterse gevoel in huis terug te brengen heeft Djamilla gekozen om te werken met 1001 tinten groen, natuurlijke materialen en koraalrode accenten. De oude bank wordt vervangen door een loungebank en voor een rustige uitstraling is er gekozen voor een rond juten tapijt. De oude tafel wiebelde, dus deze wordt vervangen door een massief houten exemplaar. Als roomdivider maakt de klusser een bamboerek. Zo voel je extra de gewenste Indonesische sfeer.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS grip up wandplank »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 31

 

Aflevering 31: Betty in Haastrecht

zaterdag 15 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 16 april | 09:30u - 11:00u

In de woonkamer wil Djamilla een knusse sfeer creëren. Ze gebruikt hiervoor warme tinten. De muur van de zithoek is geschilderd met de kleur fudge. Doordat de woonkamer best ruim is, wil Djamilla hier gebruik van maken door een grote moderne bank met een fauteuil te plaatsen. Voor contrast heeft de eetkamer een compacte indeling gekregen die overeenstemt met de sfeer van de woonkamer. Als decoratie is gekozen voor schilderijen en lampen die de kleuren van de woonkamer complimenteren.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 30

 

Aflevering 30: Marcel en Marjolein in Houten

zaterdag 8 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 9 april | 09:30u - 11:00u

In de woonkamer wil Djamilla een oase van rust creëren. Ze gebruikt hiervoor lichte kleuren en natuurlijke elementen. Eén muur krijgt een lichtgroene kleur die ook terugkomt in de decoratie. De grote, rechthoekige eettafel maakt plaats voor een kleinere ronde tafel met een dun tafelblad. De oude bank wordt vervangen door een kleinere bank en hocker in een wit glanzende stof. Een grijze geweven fauteuil en licht vloerkleed maken de woonkamer af. De warme gloed door sfeerverlichting zorgt voor een zonnig vakantiegevoel in de woonkamer.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 29

 

Aflevering 29: Marie-José en Tonny in Leiderdorp

zaterdag 1 april | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 2 april | 09:30u - 11:00u

Het koppel wil graag een warm en gezellig interieur, maar ze gebruiken nu koude kleuren. Djamilla lost dit op door een muur een warmer kleurtje te geven en nieuwe gordijnen te plaatsen. De bank van het vorige interieur bleef staan, maar Djamilla combineert dit met een nieuw vloerkleed, een leuke fauteuil en hocker. De nieuwe eettafel heeft een ovale vorm en nodigt uit om er met veel mensen gezellig aan te tafelen. De verschillende soorten warme verlichting en leuke kamerplanten maken de woonkamer tot een gezellig geheel.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 28

 

Aflevering 28: Georg & Vera in Eerbeek

zaterdag 25 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 26 maart | 09:30u - 11:00u

Aan Djamilla de opdracht om iets opvallends te doen met neutrale kleuren. De woonkamer krijgt taupe op de muren, maar dat wordt doorbroken door stroken van een lichtgekleurd behang. De eetkamer krijgt dan weer een donkerblauw behang met een subtiele print erop. Djamilla trekt die kleuren ook door naar de meubels, want de nieuwe loungebank heeft een lichte kleur en het vloerkleed eronder is blauw. In de uitbouw gaat ze voor een lichtgrijze love seat en een groot vloerkleed. Een sfeerhaartje en een aantal lampen in verschillende stijlen creëren het gezellige gevoel dat het koppel graag wil.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 27

 

Aflevering 27: Ad & Cynthia in Oosterhout

zaterdag 18 maart | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 19 maart | 09:30u - 11:00u

Voor het interieur combineert Djamillia verschillende stijlen. De witte woonkamer krijgt kleur. Bruin- en zandtinten zorgen voor warmte en eenheid. Alle losse zitplekken worden vervangen door een grote bruine hoekbank in velvetstof. Daarbij komen twee versteend houten salontafels en voor een extra sjieke uitstraling voegt Djamilla ook wat gouden accenten toe. In de serre gebruikt ze natuurlijke elementen en groen door een verticale plantenwand te plaatsen.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 24

 

Aflevering 24: Suuz en Lodewijk in Zaandijk

zaterdag 25 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 26 februari | 09:30u - 11:00u

Djamilla brengt meer kleur in de woonkamer door een muur in okergeel te verven. Vooral Suuz is een fan van deze opvallende kleur. Verder vervangt ze de oude leren bank door een grotere bank met een warmere uitstraling. De oude eethoek ondergaat ook een hele transformatie. Er komt een ronde houten tafel met speciale voet en lichte stoelen die goed bij de bank passen. Djamilla kiest voor verlichting met verschillende soorten materialen. Een nieuwe vrijstaande sfeerhaard zorgt voor gezelligheid en de kamerplanten zorgen ervoor dat alles een mooi geheel wordt.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS eyecatcher brilhanger »
Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 23

 

Aflevering 23: Mike in Voorhout

zaterdag 18 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 19 februari | 09:30u - 11:00u

De woonkamer van Mike leek erg klein en donker door de meubels die er stonden en de soort verlichting die er hing. Djamilla lost dit op door een kleinere, lichtkleurige bank te plaatsen. Ze brengt meer licht in de kamer door open kappen te gebruiken. Eén muur wordt blauw geverfd, die muur zorgt ervoor dat de rest van de kamer lichter lijkt. In de eethoek wordt een ronde, marmeren tafel gezet. De kamerplanten maken alles tot een gezellig geheel.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering »Bekijk STAS in aflevering 22

 

Aflevering 22: Fred en Elsa in Purmerend

zaterdag 11 februari | 17:00u - 18:30u &
herhaling op zondag 12 februari | 09:30u - 11:00u

Djamilla gaat voor een klassieke inrichting met aardse elementen. De muur en lambrisering worden opgefrist met nieuw behang en een likje verf. De verlichting was een heikel punt, dus kiest Djamilla voor een lamp die in standen werkt. Zo heeft Fred genoeg licht en kan Elsa kiezen voor sfeervol licht wanneer ze wil. De eetkamer wordt voorzien van een robuuste klassieke tafel. De woonkamer wordt verder opgevuld met rustieke kaarsen, tafellampen en rieten manden met mooie kamerplanten erin.

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

« Bekijk de hele aflevering » 

Bekijk eerdere afleveringen:

« Bekijk afleveringen uit 2022 »
« Bekijk afleveringen uit 2021 »


Weet je wat je wilt ophangen? Gebruik onze koopgids
STAS schilderij ophangsystemen zijn ideaal voor gebruik in alle ruimten en alle soorten muren en plafonds. Gebruikt door huiseigenaren, bedrijven en de meest gerenommeerde musea, overheidsinstellingen en universiteiten ter wereld. Wij bieden ophangsystemen voor elk budget.


Hoe werkt het STAS systeem?
bekijk de video:


Vergelijk STAS ophangsystemen

De meest verkochte STAS ophangsystemen voor jou op een rijtje:


Vergelijk alle STAS ophangsystemen >>


Volg ons op Instagram