Gemakkelijk spiegels ophangen

Gemakkelijk spiegels ophangen

Spiegels ophangen met een spiegel ophangsysteem van STAS!

 

Schiet jij ook spontaan in de stress alleen al bij de gedachte om een spiegel op te moeten hangen? Geloof me, je bent niet alleen! Hier, bij STAS, kunnen we je helemaal vinden in deze stressfactor. Je moet er immers toch niet aan denken dat je nieuwe spiegel midden in de nacht in 10000 stukjes op de grond valt?! Maar hoe hang je überhaupt dan zo'n spiegel mooi, veilig en onzichtbaar op? Het antwoord hierop is gelukkig heel erg simpel: met de STAS dibond hangers!

 

spiegels

 


De STAS dibond hanger is een metalen, zelfklevende plaat met een uitgestansde ophangopening. De STAS dibond hanger set is een complete set met dibond hanger, muurhaak, plug en schroef. Belangrijk bij het aanbrengen van de STAS dibond hanger is dat de ondergrond vet -en stofvrij is gemaakt. Voor dit klusje is onze 3M VHB Cleaner uitermate geschikt. Plaats na het schoonmaken van de ondergrond de dibond hanger op de juiste plek en druk deze goed aan gedurende 10 seconde. Laat de dibond hanger hierna gedurende 30 minuten goed hechten voordat je je spiegel ophangt. De STAS dibond hanger is beschikbaar in 2 formaten:
  • De kleine dibond hanger heeft een afmeting van 70x70 mm en is belastbaar tot 3 kg.
  • De grote dibond hanger heeft een afmeting van 100x100 mm en is belastbaar tot 6 kg.

STAS dibond hangerZware spiegel ophangen?

 

Je hebt een spiegel die zwaarder is dan 6 kg? Ook geen probleem! Je kunt namelijk verschillende STAS dibond hangers naast elkaar bevestigen om zo meer draagkracht te creëren. Een spiegel van 10 kg kun je op deze manier dus makkelijk ophangen met 2 grote STAS dibond hangers naast elkaar. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat je goed de maximale belastbaarheid van de hangers in de gaten houd.

 

Ronde spiegel in restaurant

 

Bekijk ook onze video

 

 

Creëer een spiegel galerij

 

Je kunt natuurlijk kiezen voor 1 spiegel, maar hoe leuk is een spiegel galerij?! Verzamel allerlei spiegels bij elkaar in verschillende vormen, kleuren en formaten. Een tip van ons: struin marktjes en kringloopwinkels af om zo een diversiteit aan (goedkope) spiegels bij elkaar te verzamelen! Vervolgens kun je voor iedere spiegel een STAS dibond hanger gebruiken om deze veilig en onzichtbaar op te hangen.


Spiegel gallerij met STAS dibond hangers

 

Andere dingen ophangen met de STAS dibond hanger

 

Niet alleen spiegels zijn perfect (en onzichtbaar!) op te hangen met de STAS dibond hangers. Denk bijvoorbeeld ook aan andere vlakke oppervlaktes zoals kunst en foto's op acryl, dibond, plexiglas of aluminium! Fotolijstjes zijn daarnaast ook prima op te hangen met de STAS dibond hanger! Ook kun je de STAS dibond hangers combineren met een STAS ophangsysteem, waardoor je meerdere vlakke objecten onder elkaar kunt hangen. Kijk bijvoorbeeld hoe leuk onderstaand wandje eruit ziet! Een combinatie van fotolijstjes (in verschillende formaten, vormen en kleuren) gecombineerd met een spiegeltje maakt het een prachtig en vrolijk geheel.

 

Klok ophangen met STAS dibond hanger                  Gallerij met STAS dibond hangers

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.