Betaalbare kunst op kantoor en bij je thuis

Betaalbare kunst op kantoor en bij je thuis

Business Art Service

Zou jij voor jouw organisatie of voor bij je thuis ook wel prachtige kunst willen? Zonder hier een fortuin voor neer te leggen? Mooie kunst hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn en kun je zelfs lenen! In deze blog vertellen we je alles over onze favoriete websites voor het lenen van kunst en lichten we een paar van onze favoriete werken uit.


Kunst voor op kantoor huur je bij Business Art Service


Onlangs kwamen wij in contact met het bedrijf Business Art Service. Business Art Service verhuurt en verkoopt kunst aan organisaties. Met een collectie van ruim 40.000 werken van meer dan 800 kunstenaars is hier voor iedere organisatie wel iets te vinden. En wat betreft die kunstenaars... dat zijn niet de minste hè. Wat dacht je van een originele Corneille, Brood of Appel aan je muur? Voor een vast laag maandbedrag van €125,- per maand kunnen ze al bij je op kantoor hangen. Daarnaast hebben vele onderzoeken aangetoond dat kunst op kantoor de productiviteit verhoogt, ziekteverzuim verlaagt en recruitment makkelijker maakt. Kunst op kantoor levert hierdoor zelfs geld op! What's not to love? Wij zijn al fan!


Gratis proefplaatsing

Twijfel je nog? De Art Consultants van Business Art Service denken graag met je mee en zorgen voor een kunstvoorstel op maat. Daarnaast kun je kiezen voor een gratis proefplaatsing om een maand lang gratis en geheel vrijblijvend te kijken of het kunstvoorstel naar wens is!


STAS' favoriete kunstwerken voor op kantoor


In onderstaande selectie hebben we rekening gehouden met het effect dat wij als organisatie hopen te krijgen, namelijk een creativiteitsboost. Vandaar dat wij hebben gekozen voor kleurrijke en indrukwekkende kunst. En hoe hangen we deze mooie werken veilig op? Aan een STAS schilderij ophangsysteem natuurlijk!


"Of je nu een Appel of een Brood aan je muur wilt hangen… met STAS hangt het pas!"


Titel onbekend - Wouter van DonselaarTerra cultura - Jean RuiterTitel onbekend - Amerentske KoopmanVan Gogh - Bernard PrasSt. Stephens Vienna - Jean Ruiter


Kunst voor bij je thuis huur je bij Kunst.nl


Ben je een particulier en op zoek naar betaalbare kunst zonder hier een klein fortuin voor neer te leggen? Huur kunst bij Kunst.nl! Vanaf een vast laag maandbedrag van €14,95 kun je al een kunstwerk huren met een waarde tot €500,-. Ze hebben een collectie van 25.000 (!) kunstwerken met o.a. originele werken van Andy Warhol. Je kunstwerk wordt bovendien gratis thuisbezorgd en iedere 6 maanden heb je de mogelijkheid om te wisselen zodat je kunt genieten van nieuwe kunst!


Andy Warhol
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.