Gebruik de STAS papergrip optimaal in 5 stappen

Gebruik de STAS papergrip optimaal in 5 stappen

De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip en is beschikbaar in de kleuren aluminium, zwart structuurlak, wit structuurlak en wit glad, en in de lengtes 50, 100, 150 of 200cm.

 

STAP 1: Schroef of plak de STAS papergrip op de gewenste plek

STAS papergrip onderdelen

Wil je de papergrip precies passend maken op een bepaalde lengte? Zaag de papergrip dan simpelweg op maat (en recht ) met een ijzerzaagje. Er zijn 2 manieren om de papergrip te monteren. Gebruik de bijgeleverde railclip schroeven (3 per meter), monteer de pluggen, draai de schroef vast en klik de papergrip op de schroeven. De papergrip kan ook met magneettape of dubbelzijdige tape geplaatst worden, mits de ondergrond daarvoor geschikt is en er geen zware voorwerpen aan komen te hangen. Het is uiteraard mogelijk om meerdere ophangsystemen naast elkaar te monteren met behulp van een railverbinder om zo voor meer ophangruimte te zorgen. Werk de papergrip af door aan beide zijden het bijbehorende eindkapje te plaatsen.

 

Bestel de STAS papergrip direct online!STAS papergrip

STAP 2: Steek je papieren aan de onderzijde van de STAS papergrip

Dankzij een strip in de rail kunnen papieren eenvoudig ingeklemd en weer verwijderd worden. Zowel dik als dun papier is in één beweging te verwijderen om te vervangen voor iets nieuws. Hang bijvoorbeeld kerst- of verjaardagskaarten op een prominente plek in de living, recepten in de keuken, kalendernotities op de deur, kindertekeningen in de speelkamer of persoonlijke foto’s in de hal. Er zijn mogelijkheden te over!STAP 3: Zet iets bovenop de STAS papergrip

De speciale railrand van de papergrip maakt het daarnaast ook mogelijk om wat stuggere papiersoorten zoals karton, of dunne magazines tot 3,5 mm dik bovenop de rail te plaatsen voor nóg meer ophangmogelijkheden!

 

STAS papergripSTAS papergriphaakje

STAP 4: Klik het STAS papergriphaakje erop en hang er kleine spulletjes aan

Klik één of meer van de speciaal ontworpen kunststof STAS papergrip haakjes op de rail, om kleine spulletjes zoals sleutels aan STAS papergrip te hangen. De STAS papergriphaakjes zijn verkrijgbaar in de kleuren alu, zwart en wit, passend bij de kleuren van de rail. Maar natuurlijk kun je de kleuren van de papergrip zelf en de haakjes ook contrasterend en door elkaar gebruiken!
STAP 5: Hang een STAS staalkabel met lus aan het papergrip haakje en hang met magneetjes foto’s aan de kabel

Een extra speels effect geeft de STAS staalkabel met lus aan een STAS papergrip haakje; hang hier met behulp van witte- of gekleurde magneetjes (los te verkrijgen) de leukste foto’s aan om nog eens terug te denken aan die mooie momenten!

 

STAS papergrip met staalkabel met lus

 

Kortom; een kind kan de was doen! De STAS papergrip maakt je woon- of werkomgeving écht leuker en mooier op een praktische manier!

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.