Het ophangen van presentatieborden met STAS

Het ophangen van presentatieborden met STAS

Ze zijn bijna niet meer weg te denken in de meeste kantoren en scholen: het presentatiebord.

Whiteborden, prikborden of glasborden.. ze zijn alle 3 ideaal voor vergaderingen op kantoor, of om mee les te geven in de klas. Ze zijn makkelijk om verschillende zaken duidelijk te maken voor iedereen, en ze zijn snel weer schoon of leeg te maken. Bij STAS hebben we vele verschillende formaten presentatieborden, en zelfs op maat gemaakt! De borden zijn gemakkelijk op te hangen aan de STAS railsystemen.


Tip van STAS: welk presentatiebord je ook kiest, gebruik de STAS stabilisatieset om het bord te stabiliseren en klapperen te voorkomen. Bovendien voorkomen de doppen dat het bord de muur beschadigt!


Daarnaast hebben we de STAS papergrip hanger (nieuw!) voor het ophangen van een klein whiteboard (max. 90x120cm) aan de STAS papergrip. De papergrip hangers worden met schroeven aan het whiteboard bevestigd en vervolgens op de papergrip geplaatst.


STAS papergrip hanger

Whiteborden ophangen


STAS whiteborden zijn duurzame borden van hoge kwaliteit met een wit stalen schrijfoppervlak. Deze whiteborden zijn droog uitwisbaar, magneethoudend en uiteraard beschrijfbaar. De STAS whiteborden zijn 8mm dik en verkrijgbaar in afmetingen vanaf 30x45cm tot en met 100x150cm.whitebord

STAS chameleon whiteboards

De STAS whiteborden zijn ook geheel naar wens uit te snijden in de vorm van een logo, of bijvoorbeeld een skyline!

whitebord

Prikborden ophangen


We hebben de STAS prikborden in vele verschillende maten, materialen en kleuren. Alle borden zijn voorzien van een geanodiseerd Softline profiel met grijze kunststof hoeken. De STAS prikborden zijn verkrijgbaar in afmetingen vanaf 60x90cm tot en met 120x180cm.


- STAS prikbord Camira

Deze prikborden zijn duurzaam, kleurvast, anti-pluis, vuurvast, afwasbaar en milieuvriendelijk. Kies uit maar liefst 18 kleuren!


- STAS prikbord Bulletin

Dit prikbord heeft een prikoppervlak van kurklinoleum (een materiaal met een groot zelfherstellend vermogen!). Het resultaat is een optimale levensduur. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, donkergrijs, blauw of rood.


- STAS prikbord Vilt

Dit prikbord is gemaakt van vilt en verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en grijs.


- STAS prikbord Perskurk

Dit prikbord is gemaakt van het natuurproduct kurk en heeft een lichtbruin prikoppervlak.prikbord

Glasborden ophangen


De STAS glasborden zijn stijlvolle glazen, magneethoudende whiteborden. Om de leesbaarheid te bevorderen zijn de glazen borden aan de achterkant gematteerd met een laklaag. De borden zijn hierdoor tegen iedere kleur achterwand te plaatsen. Het glas is gehard veiligheidsglas en daarmee veilig voor op school en op kantoor. Kies uit witte glasborden of gekleurde glasborden in de kleuren paars, groen, rood, blauw of zwart. De STAS glasborden zijn 3mm dik en verkrijgbaar in afmetingen vanaf 45x60cm tot en met 100x150cm.glasbord
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.