STAS chameleon whiteboards

De beste ideeën ontstaan op een bierviltje. Toch moet ook het beste idee de ruimte krijgen om door te groeien. Creativiteit stopt nu eenmaal niet bij de rand van een whiteboard! STAS maakt het mogelijk elke gewenste vorm uit het whiteboard te snijden, zoals een skyline of een logo.

Custom whiteboards op maat

Wij kunnen nu ook whiteboards zonder profiel, in ieder gewenst formaat en uitsnede, verzorgen. Het resultaat is even stijlvol als functioneel.
- Hoogwaardig geëmailleerd staal zorgt voor het allerbeste schrijfoppervlak
- Lange levensduur: 25 jaar garantie op het schrijfoppervlak
- We leveren op de gewenste datum op locatie en wij nemen de montage graag uit handen

Frameloos whiteboard met rechte hoeken en wit afgelakte randen. Dit biedt de mogelijkheid één enkel schrijfoppervlak uit te breiden met meerdere borden tot een vrijwel naadloze modulaire schrijfwand. Whiteboard panelen (10mm dik) gemaakt met wit geëmailleerd staal (800˚C) of zilver metallic ogend oppervlak. Magneethoudend en droog uitwisbaar. STAS maakt het mogelijk elke gewenste vorm uit het whiteboard te snijden, zoals een skyline of een logo. Alternatieve bordoppervlakken zoals zilver metallic of krijt grijs en groen zijn ook mogelijk.

Een whiteboard hoeft ook niet wit te zijn. Laat uw bord bedrukken! Bedrukte whiteborden worden geleverd in full colour en zijn in allerlei maten verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan of neem contact op met de afdeling verkoop voor meer informatie en mogelijkheden: +31 (0)40 292 48 48 | verkoop@stas.nl

whiteboards op maat

De whiteborden komen tevens in diverse vormen en formaten:
Speech is een creatief whiteboard in de vorm van een tekstballon, om bijvoorbeeld ideeën van het personeel te verzamelen of als speels object in een kantoorruimte of in de klas. Maar ook in een brainstormruimte zijn deze whiteboards helemaal op hun plek!

Maak uw eigen denkwolk tastbaar met het creatieve whiteboard Thoughts. Deze unieke denkwolkvorm geeft een speelse touch aan elke inrichting.

Six-Square is een frameloos whiteboard dat qua uitstraling goed past in zowel creatieve als formele inrichtingen. De zeskantige vorm leent zich uitstekend om met meerdere panelen te combineren tot een eigen constellatie, ook in combinatie met de zeskantige prikborden van dezelfde serie.

Dat een whiteboard niet noodzakelijkerwijs rechthoekig hoeft te zijn bewijst het fraaie ronde schrijfpaneel Round. Monteer Chameleon Writing – Shapes, Round als los designobject of maak een eigen constellatie met meerdere panelen.