Het geheim van een professioneel kantoor

Het geheim van een professioneel kantoor

Rondslingerende papieren, de brainstorm van afgelopen maand nog op de flipover en post-its EVERYWHERE. Klinkt dit bekend? Ho, wacht even. We gaan het hier niet hebben over hoe je het beste jouw kantoorruimte kunt Marie Kondo-en. Wat we wel gaan doen is jou uitleggen hoe je met een paar kleine aanpassingen de uitstraling van jouw kantoor kunt omtoveren van ‘kleinste jongetje van de klas’ naar ‘million dollar making machine’.


Van flipover naar scrumwand


Wat volgens ons het eerste in de prullenbak mag is de good old flipover. Waarom? 3 redenen.
1. Hij lijkt altijd in de weg te staan
2. Er is nooit genoeg ruimte om te schrijven
3. Het ding ziet er eigenlijk gewoon niet uit


Wil je met jouw kantoor professionaliteit uitstralen dan doe je er verstandig aan om te investeren in een scrumwand. Met een scrumwand kom je nooit ruimte tekort en bovendien staat ‘ie heel professioneel tijdens jullie scrumsessies, sprints, brainstorms én potjes boter-kaas-en-eieren. Je hoeft daarnaast ook geen papier meer te gebruiken. Hartstikke duurzaam dus.


STAS scrumbord

Wil je nou echt wat vets, dan zou je ervoor kunnen kiezen om een scrumwand of whiteboard naar wens te laten uitsnijden. Logootje van het bedrijf, een creatief ontwerp of de skyline van jouw stad bijvoorbeeld.


STAS whiteboard uitgesneden


Meer scrumborden, scrumwanden, prikborden, glaswanden en andere zakelijke oplossingen >>Van post-its naar elektrostatische notes


Post-its vind je werkelijk waar óveral terug en hierdoor ogen ze snel rommelig. Met elektrostatische notes ‘plak’ je notities eenvoudig op een glaswand. De notes zijn dubbelzijdig te beschrijven met een whiteboard marker, uitwisbaar en makkelijk te verplaatsen. Je kunt ze hierdoor oneindig hergebruiken. De post-it 2.0 eigenlijk. Doordat ze elektrostatisch zijn laten ze ook nog eens geen plakresten achter. Glaswanden blijven dus lekker transparant. Voor organisaties die claimen transparant te zijn is dit toch echt wel een must natuurlijk.


STAS elektrostatische notes


Meer presentatieoplossingen >>


Van rondslingerende papieren naar alles netjes opgehangen


Waar laat jij al die losse papieren? Juist. Of je nu een fan bent van een clean desk policy of niet, feit is wel dat er niks zo slordig staat als rondslingerende papieren. Netjes opbergen dus. En met opbergen bedoelen wij dus ophangen. Deze papieren zijn namelijk met een reden (toch?) nog niet weggegooid. Je hebt ze nodig en je kunt ze daarom maar beter ergens in het zicht ophangen. Met een STAS papergrip aan de muur klem je documenten, bonnetjes, folders, posters en de menukaart van de plaatselijke cafetaria, veilig vast. Jij al je belangrijke papieren bij de hand en je leidinggevende blij met al die opgeruimde clean desks. Professionaliteit. ten. top.


STAS papergrip op kantoor


Meer ophangsystemen en andere zakelijke oplossingen >>


Bekijk ook onze videoPopulaire STAS producten voor op kantoor


Denk jij nou ‘Ctrl-C + Ctrl-V’ naar mijn kantoor a.u.b.? Bestel dan op onze website al je STAS producten om dit te realiseren of maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze eigen kantoor make-over specialisten op telefoonnummer +31 (0)40 292 48 43 of per e-mail naar projecten@stas.nl.


Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies?


Vraag nu een afspraak op locatie, offerte of sample aan! >>


Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.