NIEUW: STAS qubic: hét ophangsysteem voor lastige plekken

NIEUW: STAS qubic: hét ophangsysteem voor lastige plekken

Enkel ophangsysteem voor lastige plekken!


Iets ophangen in een trappengat, aan een schuin plafond, een klein stukje muur of op een pilaar? Dit zijn vaak lastige plekken die niet optimaal worden benut omdat het moeilijk is om hier iets op te hangen. Not anymore! De STAS qubic is hét ophangsysteem voor deze lastige plekken.

De STAS qubic is klein, maar onderschat 'm niet! Dit is namelijk net wat zo handig is aan dit ophangsysteem. Het is klein, maar doet zijn werk! Voor kleine stukjes muur hoef je dus geen meter rails meer aan te schaffen en op maat te zagen. De STAS qubic heeft namelijk een draagkracht van 15 kg, is te monteren met één schroef en is geschikt voor één ophangpunt. Het uiteindelijke gewicht dat je aan het ophangsysteem kunt ophangen hangt af van je haak-koord combinatie. Daarnaast is de STAS qubic geschikt voor wand -of plafondmontage met harde oppervlaktes zoals steen of beton.


montage STAS qubic en STAS qubic pro

Het broertje van de STAS qubic is de STAS qubic pro. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt dit ophangsysteem voor net wat meer stevigheid doordat het een vlak bevat wat met 2 extra schroeven op het oppervlak kan worden gemonteerd. De STAS qubic pro is hierdoor zeer geschikt voor zachte oppervlaktes zoals gips en kalkzand en kan door de extra versteviging niet uit wand of plafond worden getrokken bij belasting.


draagkracht STAS qubic en STAS qubic pro

In zowel de STAS qubic als de STAS qubic pro kunnen op verschillende manieren de STAS staalkabel met glijder of het STAS perlon koord met glijder in het ophangsysteem worden gehaakt (verticaal én horizontaal). Hierdoor kan dit ophangsysteem worden gecombineerd met alle STAS rails (m.u.v. STAS houten rails, STAS j-rail STAS j-rail max en STAS plaster rail).


STAS qubic
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.