Hoe maak ik een wand collage?

Hoe maak ik een wand collage?

Het maken van een mooie collage kan nogal eens een uitdaging zijn. Eentje waar we je graag bij helpen! Want hoe begin je nou eigenlijk? En wat voor vorm en indeling past bij jouw interieur? Een wand collage template is hier je redder in nood!

 

galerij wand

 

Een wand collage template

 

Een wand collage template is een voorbeeld van hoe je jouw wand in zou kunnen delen. Het geeft als het ware weer hoe je verschillende lijsten in een passende opstelling kunt positioneren in jouw interieur. Je kunt het template als startpunt gebruiken, waarna je op zoek gaat naar lijsten en decoratie die passen bij de vormen van het template. Mocht je nou al heel wat lijsten en decoratie hebben dan kun je opzoek gaan naar een template waar de vormen van jouw objecten in terugkomen.

 

Voor jouw gemak laten we in deze blog een aantal templates zien die je aan zou kunnen houden en die je heel gemakkelijk creëert met een STAS rail en haken en koorden. Maar misschien raak je wel geïnspireerd en bedenk je zelf een template!

 

STAS template STAS template STAS template

 

Ook zou je voor onderstaande template de STAS set up kunnen gebruiken!

 

STAS set up template

 

Met een STAS ophangsysteem kun je in ieder geval zo vaak veranderen en verschuiven als je wilt, en hoef je niet aan plak-en-knutselwerken te beginnen zoals hieronder (al kan dit trucje wel heel handig zijn om voor jezelf te visualiseren hoe je lijstjes komen te hangen!)

 

 

 

Wand collage inspiratie

 

Om je nog wat verder te inspireren zetten we de mooiste wand collages voor je op een rijtje . Naast lijstjes zou je ook kunnen varieren met andere objecten zoals (kleine) spiegels, posters, polaroids of bijvoorbeeld een macramé. Ook zou je kunnen nadenken over kleurencombinaties en de keuze voor (persoonlijke) foto's, kunst en prints. Eigenlijk is de allerbelangrijkste tip die we je mee willen geven: HAVE FUN & NIKS IS FOUT! Het is jouw muur tenslotte! Voor wat voor opstelling zou jij kiezen?                                                                                

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.