STAS schilderij hangers en -haken; waar kan wat voor gebruikt worden?

STAS schilderij hangers en -haken; waar kan wat voor gebruikt worden?

STAS ophangsystemen heeft een verscheidenheid aan schilderij hangers en -haken die zijn ontworpen om je te helpen bij het veilig en elegant monteren van lijsten, doeken en andere items. Als je een specifiek product wilt kopen, klik dan op de productnaam om naar de bijbehorende online winkelpagina te gaan.


STAS schroefhanger

STAS schroefhanger

De STAS d-ringhanger kan aan de achterkant van een frame worden geschroefd om hem op te hangen, aan bijvoorbeeld een STAS smartspring of STAS zipper.


STAS dibond hanger

STAS dibond hangers zijn zelfklevende stalen platen met een haak, die op de achterkant van vlakke panelen bevestigd kunnen worden. De STAS dibond-hanger kan aan STAS haken of aan een plug en schroef aan de muur worden opgehangen. Het product bevat een muurhaak, bevestigingsplug en schroef, en is geschikt voor het veilig ophangen van zwaardere items.


STAS dibond hanger

Vlakke oppervlakken zoals kunst en foto's op acryl, dibond, plexiglas of aluminium zijn perfect (en onzichtbaar) te monteren met de STAS dibond-hangers. Je kunt de STAS dibond-hangers combineren met een STAS-ophangsysteem, waarmee je meerdere objecten als een galerij kunt ophangen. Een combinatie van frames (in verschillende maten, vormen en kleuren) maakt het een mooi en vrolijk geheel!


Belangrijk bij het aanbrengen van de STAS dibond hangers is dat het oppervlak stof- en vetvrij is. Nadat je het oppervlak hebt schoongemaakt, plaats je de dibond-hanger op de juiste plaats en druk je deze 10 seconden stevig aan. Laat de dibond-hanger dan 30 minuten hangen voordat je hier iets aan ophangt.


De STAS dibond-hanger is verkrijgbaar in twee maten: klein (tot 3kg) en groot (tot 6kg). Heb je een item dat zwaarder is dan 6kg? Geen probleem! Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale draagvermogen van de hangers. Je kunt meerdere STAS dibond-hangers monteren om de draagcapaciteit te vergroten. Zo kan een kunstwerk van 10kg eenvoudig worden opgehangen met 2 grote STAS dibond-hangers die naast elkaar zijn gemonteerd.


STAS bordenhanger

STAS borden hangers

Versieren met borden is een goedkope manier om een groot statement te maken in een ruimte. Je kunt experimenteren met het combineren van vondsten op de vlooienmarkt met erfgoedstukken, zelf beschilderde en nieuwe borden. STAS borden hangers maken het eenvoudig om borden snel en veilig op te hangen en zijn verkrijgbaar voor borden met verschillende diameters. Vooral in combinatie met een ophangsysteem, voorkomt het dat je al die gaten in je muur moet boren!


STAS textielhanger

STAS textielhanger

Niet alle wanddecoratie is geschikt om in te lijsten. Wandtapijten, quilts, vlaggen, spandoeken en andere textieldecoraties kunnen daarom worden opgehangen met STAS textielhanger: klik eenvoudig de clips aan de bovenrand van het textiel vast. De clips kunnen vervolgens worden opgehangen aan een STAS koord. Door middel van een brede haak kun je de textielhanger recht laten balanceren. Twee van deze sets met een koord, brede haak en textielhanger, zorgen ervoor dat het textiel recht hangt. Zo gemakkelijk is het.


STAS textielhangers zijn verkrijgbaar in twee typen: voor lichte belasting (tot 2kg per stuk) en zwaardere (tot 4kg per stuk). Weeg uw doek of kleed zodat u ervoor kunt zorgen dat u genoeg koorden met hangers hebt om de lading te dragen. Al onze ophangsystemen kunnen worden gebruikt om uw quilt of ander textiel op te hangen. Wat de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke smaak en het gebruik van de rail. Bekijk het overzicht voor een vergelijking van de diverse ophangsystemen.


STAS tandhanger

STAS tandhanger

STAS tandhangers zijn handige metalen haakjes die eenvoudig op de achterzijde van een schilderijlijst of op het frame van een canvasdoek te schroeven zijn. Daarna kun je de lijst aan een STAS systeem ophangen. De driehoekstandjes haken zich stevig vast aan vrijwel elk type ophanghaak, waaronder een gewone schroef of spijker, door middel van de zaagtandjes die ervoor zorgen dat de lijst niet kan verschuiven.


STAS magnetische schilderijhaak

STAS magnetische schilderijhaak

Onze webshop biedt een selectie aan wandmagneten met ophanghaken. Deze sterke magnetische schilderijhaken bieden een slimme ophangoplossing op voor metalen oppervlakken. U kunt een schilderij of fotolijst rechtstreeks aan de STAS magnetische schilderijhaak hangen of een extra koord gebruiken om de hoogte aan te kunnen passen. De haak is verkrijgbaar in verschillende maten, de trekkracht van elke magnetische schilderijhaak varieert. Deze rechthoekige magneten kunnen op stalen oppervlakken worden bevestigd zonder gereedschap, boren, schroeven of spijkers.


STAS afstandhouders

STAS afstandhouders

Ideaal om uw lijst op een perfecte afstand van de muur te hangen. De afstandhouders zijn zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen op de achterkant van een lijst. Daarnaast zijn ze gemaakt van zacht materiaal, wat schade voorkomt aan je muur. De STAS afstandhouders zijn beschikbaar per set van 4 afstandhouders.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.