Ophangsystemen voor het ophangen van kinderkunstwerken

Ophangsystemen voor het ophangen van kinderkunstwerken

“Oh nee, nóg meer tekeningen! Waar ga ik ze deze keer nou weer laten?” Klinkt dit herkenbaar? Kinderen maken de mooiste tekeningen en kunstwerken, zowel thuis als op school. Deze belanden vaak met een magneet op de koelkast of zwerven ergens rond in huis. Je wilt natuurlijk laten zien hoe ongelofelijk trots je bent op de creativiteit van jouw kleine picasso. Maar waar ga je al deze kindertekeningen ophangen? No worries.. we've got you covered!


Ophangsystemen voor kindertekeningen


Vergeet tape, magneten of prikborden. Deze manieren kunnen zorgen voor beschadigingen, zijn mogelijk gevaarlijk voor je kinderen én staan gewoonweg niet zo mooi. Wist je dat wij ideale ophangsystemen aanbieden voor het ophangen van al deze kunstwerkjes? De STAS paperrail en de STAS papergrip zijn compact, stijlvol en zeer gebruiksvriendelijk. Je kinderen zouden zelfs helemaal zelf een tekening op kunnen hangen! Kidsproof dus!


De STAS paperrail


De STAS paperrail (beschikbaar in de kleuren aluminium en wit) is gevuld met knikkers en deze zorgen ervoor dat alle kunstwerkjes goed vast komen te zitten wanneer je deze onder in de paperrail klemt. De STAS paperrail bevestig je direct aan de muur met los verkrijgbare schroeven en pluggen. Wil je meer ruimte om tekeningen en dergelijken op te hangen? Dat kan! Je kunt heel makkelijk twee stukken paperrail aan elkaar bevestigen met de STAS paperrail connector set.


STAS paperrail        STAS paperrail


De STAS papergrip


De STAS papergrip (beschikbaar in de kleuren aluminium, zwart structuurlak, wit structuurlak en wit) is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Kunstwerkjes van de kinderen kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn ook weer zeer eenvoudig te verwijderen wanneer er weer nieuwe tekeningen gemaakt zijn. De speciale railrand van de papergrip maakt het daarnaast ook mogelijk om wat stuggere papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen voor nog meer ophangmogelijkheden. Ook bij de STAS papergrip is het uiteraard mogelijk om meerdere ophangsystemen naast elkaar te monteren om zo voor meer ophangruimte te zorgen.


STAS papergrip        STAS papergrip


Naast de kunstwerkjes van de kinderen kun je uiteraard ook andere dingen ophangen met de STAS paperrail en de STAS papergrip. Denk hierbij aan notities, afspraken, foldertjes, boodschappenlijstjes, recepten en tijdschriften. Handig voor de kinderen, maar ook zeker net zo handig voor jezelf!


STAS papergrip


Bekijk ook onze video over het ophangen van tekeningen en andere papieren!


Wat zullen je kinderen trots zijn dat hun werkjes zo mooi opgehangen worden! Wat zou jij ophangen met de STAS paperrail of de STAS papergrip? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!


Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.