Iets ophangen zonder boren


Wil je iets ophangen zonder te boren of zonder spijkers? Gebruik dan een schilderij ophangsysteem van STAS picture hanging systems!


Na de eenvoudige, eenmalige montage van het schilderij ophangsysteem aan de wand of het plafond, hoef je nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om jouw schilderijen of fotolijsten op te hangen. De diverse gepatenteerde schilderij ophangsystemen van STAS kunnen aan iedere wand en op elk plafond worden gemonteerd. Met de bijbehorende ophanghaken en koorden is het toevoegen, verplaatsen en verwisselen van schilderijen en wanddecoraties kinderspel!


Fotolijstjes ophangen zonder boren: hoe werkt het?

Je kunt het ophangkoord op iedere gewenste plaats in het railsysteem haken. Vervolgens bevestig je de ophanghaak (STAS zipper of STAS smartspring) aan het perlon koord (of staaldraad) en schuif je de haak naar de gewenste hoogte. Uiteraard kun je de hoogte altijd weer wijzigen. Met de ophangsystemen van STAS kun je jouw wanddecoraties zeer gemakkelijk naar links of rechts, omhoog en omlaag verplaatsen, zonder dat je een gat in de muur hoeft te boren!Zonder boren schilderij ophangsysteem

Een schilderij bevestigen zonder boren? Dit doe je makkelijk met een STAS schilderij ophangsysteem! De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij je thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Maar ook voor bedrijven en instellingen is dit een investering, waar de gehele gebruiksduur van het gebouw profijt van kan worden gemaakt. Lees meer over de diverse ophangsystemen of neem een kijkje bij de diverse producten op onze website. Er zit zeker een ophangsysteem bij dat aan jouw situatie en wensen voldoet! 


De voordelen van een STAS schilderij ophangsysteem

Een aantal grote voordelen wanneer je een STAS schilderij ophangsysteem gebruikt:

  • Eenvoudig, snel en flexibel fotolijstjes, schilderijen en andere decoraties ophangen, verwisselen of verplaatsen
  • Koorden met STAS cobra (staal of perlon) kunnen op iedere gewenste plaats in de ophangrail worden gehaakt
  • De hoogte van de ophanghaak (STAS zipper / STAS smartspring) is ook zeer eenvoudig te verstellen
  • Diverse ophangsystemen voor elk type wand of plafond 
  • Eenvoudig in te korten of te verlengen
  • Kan een gewicht van 20 tot 100 kg per meter dragen
  • Schilderijrails zijn gepoedercoat, waardoor beschermd tegen verkleuring
  • Schilderijrail is overschilderbaar

Schilderij ophangen zonder spijker?

Schilderij ophangen zonder spijker? Gebruik een railsysteem van STAS!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!