STAS kuchschermen: oplossingen om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen.

Door drukte bij de vervoerders kan het zijn dat je order iets later aankomt dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Waarom kiezen voor STAS schilderij ophangsystemen?

STAS picture hanging systems staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van onze specialisten of de manier waarop wordt we onze producten verbeteren: iedere dag streeft men bij STAS naar de hoogste service voor de klant. STAS picture hanging systems producten zijn dan ook tijdloos ontworpen, duurzaam en dé specialist in ophangsystemen op de wereldwijde markt.


Rechtstreeks kopen bij ervaren producent

Stas.nl is de officiële Nederlandse STAS webshop die wordt beheerd door de STAS medewerkers in Eindhoven. Met andere woorden, koop je via stas.nl, dan koop je rechtstreeks bij STAS. En STAS houdt het heft graag in eigen hand. Vanaf de eerste ontwerpen en patenten in de jaren negentig heeft STAS altijd als ontwerper, producent én distributeur opgetreden. Kortom, rechtstreekser kan niet. Daarnaast werkt STAS al meer dan 20 jaar met dezelfde betrouwbare toeleveranciers.


Kwalitatief product

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat onze ophangsystemen de meest duurzame zijn en jarenlang hun werk doen, zonder door te buigen of te verkleuren, mits ze op de juiste manier geïnstalleerd worden. Alle rails worden gepoedercoat of geanodiseerd en behouden daarom eindeloos de kleur in vergelijking met natgelakte rails en zijn slijtvast.


5 jaar garantie

Wij geloven in onze producten. Wij geloven in service. Daarom geven wij 5 jaar garantie op al onze producten.* De garantie gaat in op de aankoopdatum. Indien blijkt dat een product onbruikbaar is of dat het functioneren ervan voor een groot deel verhinderd wordt door defecten in de vervaardiging of de materialen, dan zal STAS het product kosteloos repareren of vervangen (incl. onderdelen en arbeid).
*Met uitzondering van STAS multirail accessoires. Hierop geven wij 1 jaar garantie.


STAS producten TÜV gecertificeerd

Dag in dag uit streven we bij STAS naar producten van de hoogste kwaliteit. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, hebben we TÜV Nederland opdracht gegeven voor het testen van onze producten. TÜV Nederland is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens een vastgestelde standaard de kwaliteit en veiligheid van producten beoordeelt. Onder leiding van TÜV is een groot deel van ons assortiment aan producten getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Alle producten waarbij het TÜV logo getoond wordt, zijn daadwerkelijk door TÜV Nederland getest en goedgekeurd op de draagkracht die in de kenmerken van dat product vermeld wordt.


Meer informatie over onze TÜV certificering >>


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

STAS werkt hard aan het doel om zo maatschappelijk- en milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Zo wordt meer dan 80% van onze producten binnen Europa vervaardigd en het overgrote deel daarvan in de Benelux. Hierdoor besparen wij op zware transporten overzees en over wegen. Wij werken samen met diverse organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.


Gepatenteerd Nederlands ontwerp

Vanaf het prille begin zijn broers Rien en André Stas vastbesloten geweest alleen producten te vervaardigen die volledig eigen waren. Daarom zijn veel van onze ophangsystemen gepatenteerd. Door de jaren heen hebben de STAS ontwerpen bovendien verschillende prijzen in de wacht gesleept. Spraakmakende innovaties worden aan de lopende band doorgevoerd door de R&D- en kwaliteitsafdeling binnen het bedrijf. STAS is dé specialist wanneer het gaat om ophangsystemen!De voordelen van online shoppen bij STAS:

Gratis verzending vanaf € 75

Wilt je jouw gehele woning of een gehele galerie uitrusten met STAS? Dan hebben wij goed nieuws: bestellingen met een orderwaarde van € 75 of hoger worden gratis verzonden. Maar maak je geen zorgen als je een minder grote bestelling voor ogen heeft: de verzendkosten voor bestellingen tot € 75 zijn slechts € 4,95.


Veilige SSL betaling

Veiligheid staat voorop. Alle transacties worden via SSL beveiligde servers afgehandeld. Jouw klantinformatie behandelen wij strikt vertrouwelijk en wordt vanzelfsprekend niet gedeeld met, of verkocht aan derden.


Betaalmethoden

In onze webshop kun je eenvoudig betalen met iDeal en Mister Cash. Ook betaling via Creditcard (Visa/mastercard), Maestro, Paypal, Afterpay en SofortBanking behoren tot de betaalmogelijkheden.


Vóór 13 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Snel aan de slag met jouw wanddecoraties? Als je vóór 13.00 uur bestelt, dan versturen wij jouw bestelling nog diezelfde dag!

Laden...
Wacht a.u.b...