Waarom kiezen voor STAS schilderij ophangsystemen?

STAS picture hanging systems staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van onze specialisten of de manier waarop wordt we onze producten verbeteren: iedere dag streeft men bij STAS naar de hoogste service voor de klant. STAS picture hanging systems producten zijn dan ook tijdloos ontworpen, duurzaam en dé specialist in ophangsystemen op de wereldwijde markt.


STAS cliprail max

Rechtstreeks kopen bij ervaren producent

Stas.nl is de officiële Nederlandse STAS webshop die wordt beheerd door de STAS medewerkers in Eindhoven. Met andere woorden, koopt u via stas.nl, dan koopt u rechtstreeks bij STAS. En STAS houdt het heft graag in eigen hand. Vanaf de eerste ontwerpen en patenten in de jaren negentig heeft STAS altijd als ontwerper, producent én distributeur opgetreden. Kortom, rechtstreekser kan niet. Daarnaast werkt STAS al meer dan 20 jaar met dezelfde betrouwbare toeleveranciers.


Kwalitatief product

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat onze ophangsystemen de meest duurzame zijn en jarenlang hun werk doen, zonder door te buigen of te verkleuren, mits ze op de juiste manier geïnstalleerd worden. Alle rails worden gepoedercoat of geanodiseerd en behouden daarom eindeloos de kleur in vergelijking met natgelakte rails en zijn slijtvast.


5 jaar garantie

Wij geloven in onze producten. Wij geloven in service. Daarom geven wij 5 jaar garantie op al onze producten.* De garantie gaat in op de aankoopdatum. Indien blijkt dat een product onbruikbaar is of dat het functioneren ervan voor een groot deel verhinderd wordt door defecten in de vervaardiging of de materialen, dan zal STAS het product kosteloos repareren of vervangen (incl. onderdelen en arbeid).
*Met uitzondering van STAS multirail accessoires. Hierop geven wij 1 jaar garantie.


TÜV gecertificeerd

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze producten te garanderen, zijn wij een samenwerking met TÜV Nederland aangegaan voor het testen van een deel van ons assortiment. TÜV Nederland is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens een vastgestelde standaard de kwaliteit van producten beoordeelt en heeft ruime ervaring op het gebied van veiligheid en inspecties van producten. Onder leiding van TÜV is een groot deel van ons assortiment aan producten getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Alle producten waarbij het TÜV logo getoond wordt, zijn daadwerkelijk door TÜV Nederland getest en goedgekeurd op de draagkracht die in de kenmerken van dat product vermeld wordt.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

STAS werkt hard aan het doel om zo maatschappelijk- en milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Zo wordt meer dan 80% van onze producten binnen Europa vervaardigd en het overgrote deel daarvan in de Benelux. Hierdoor besparen wij op zware transporten overzees en over wegen. Wij werken samen met diverse organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.


Gepatenteerd Nederlands ontwerp

Vanaf het prille begin zijn broers Rien en André Stas vastbesloten geweest alleen producten te vervaardigen die volledig eigen waren. Daarom zijn veel van onze ophangsystemen gepatenteerd. Door de jaren heen hebben de STAS ontwerpen bovendien verschillende prijzen in de wacht gesleept. Spraakmakende innovaties worden aan de lopende band doorgevoerd door de R&D- en kwaliteitsafdeling binnen het bedrijf. STAS is dé specialist wanneer het gaat om ophangsystemen!

voordelen


De voordelen van online shoppen bij STAS:


Gratis verzending vanaf € 75

Wilt u uw gehele woning of een gehele galerie uitrusten met STAS? Dan hebben wij goed nieuws: bestellingen met een orderwaarde van € 75 of hoger worden gratis verzonden. Maar maakt u zich geen zorgen als u een minder grote bestelling voor ogen heeft: de verzendkosten voor bestellingen tot € 75 zijn slechts € 4,95.


Veilige SSL betaling

Veiligheid staat voorop. Alle transacties worden via SSL beveiligde servers afgehandeld. Uw klantinformatie behandelen wij strikt vertrouwelijk en wordt vanzelfsprekend niet gedeeld met, of verkocht aan derden.


Betaalmethoden

In onze webshop kunt u eenvoudig betalen met iDeal en Mister Cash. Ook betaling via Creditcard (Visa/mastercard), Maestro, Paypal, Afterpay en SofortBanking behoren tot de betaalmogelijkheden.


Vóór 13 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Snel aan de slag met uw wanddecoraties? Als u vóór 13.00 uur bestelt, dan versturen wij uw bestelling nog diezelfde dag!


Loading...
Wacht a.u.b...