Een IXXI ophangen met een IXXI ophangsysteem

Een IXXI ophangen met een IXXI ophangsysteem

Hoe hang ik een IXXI op? Dan is een vraag die wij vaak krijgen. Een IXXI is natuurlijk super leuk én gelukkig ook makkelijk op te hangen aan een STAS ophangsysteem. Een IXXI bestaat uit meerdere losse vlakken die met een klikmechanisme aan elkaar kunnen worden geklikt. Bij STAS hebben we 2 oplossingen voor het flexibel en netjes ophangen van jouw IXXI aan een IXXI ophangsysteem, zonder het gebruik van plakstrips waarmee je het stucwerk zou kunnen beschadigen.


IXXI ophangsystemen

IXXI ophangen met de STAS poster strips

STAS poster strips

De STAS poster strips bestaan uit 2 doorzichtige strips waar je niet alleen posters, maar ook je IXXI in kunt schuiven.

Schuif de IXXI aan de bovenkant (en eventueel de onderkant) in de STAS poster strip. Haak 2 koorden in je STAS schilderij ophangsysteem en schuif 2 haken, de STAS zipper of de STAS smartspring, over de koorden naar de juiste hoogte. Hang vervolgens de STAS poster strip met je IXXI aan deze haken en je IXXI hangt!


STAS poster strips

IXXI ophangen met de STAS signtrack

 

De STAS signtrack bestaat uit 2 aluminium railtjes waar je IXXI zelf, of de verbindingshaakjes van je IXXI in geschoven kunnen worden zodat de IXXI mooi strak opgehangen kan worden. De STAS signtrack komt met 4 eindkapjes, voor ieder uiteinde van de rail, waardoor het product mooi is afgewerkt.

De bijbehorende haken kunnen bevestigd worden aan STAS staalkabels met cobra uiteinde voor het ophangen aan een STAS railsysteem, of aan STAS staalkabels met lus voor het ophangen aan STAS plafondhaken. Hierdoor kan je IXXI met de STAS signtrack dus strak langs de muur of vanuit het plafond opgehangen worden.

STAS signtrack

IXXI inspiratie

Nog wat inspiratie nodig voor jouw IXXI? Wij hebben onze favoriete IXXI's verzameld op onze Pinterest-pagina!


Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.