STAS glasborden

STAS heeft stijlvolle glazen, magneethoudende whiteborden. Deze zijn een aanwinst voor elke werkplek. Ze zijn beschrijfbaar en drooguitwisbaar. De glazen borden zijn gematteerd door een laklaag aan de achterzijde voor een duidelijke leesbaarheid en daarom tegen elke kleur achterwand te plaatsen. Gemaakt van gehard veiligheidsglas, dus veilig voor school en kantoor.

Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen, neem contact met ons op »

STAS gekleurde glasborden magneethoudend
Deze beschrijfbare en magneethoudende gekleurde glasborden zijn gemaakt van speciaal gehard glas en voorzien van veilige geslepen randen. Het glazen schrijfoppervlak is droog uitwisbaar. In combinatie met een STAS ophangsysteem zijn de glasborden flexibel op te hangen. De stijlvolle glasborden zijn leverbaar in drie afmetingen en vijf verschillende kleuren. Voorzien van extra sterke magneten om de 3 mm glasplaat te 'overbruggen'.

STAS glasborden magneethoudend
3 mm glasplaat, voorzien van een 0,5 mm verzinkte staalplaat met krasvaste laklaag. Dit glasbord wordt geleverd met een glazen afleggoot, magnetische wisser en 6 rondmagneten (extra sterk). Inclusief ophangmateriaal voor montage op een steense muur. Afstand tussen muur en bord is 2,5 cm.

Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen, neem contact met ons op »