Kunst galerie ophangsysteem

Kunst galerie ophangsysteem

Hedendaags realisme: kunst galerie ophangsysteem bij Galerie Bonnard


STAS schilderij ophangsystemen zijn natuurlijk uitstekend geschikt om te gebruiken in een kunst galerie! Prachtige werken verdienen het om op een prachtige manier tentoon te worden gesteld. Met de schilderij ophangsystemen van STAS gebeurt dit ook nog eens op een veilige manier, net zoals bij Galerie Bonnard:


Galerie Bonnard
*STAS j-rail

Galerie Bonnard
*STAS j-rail

Galerie Bonnard
*STAS j-rail en STAS cliprail pro

Galerie Bonnard
*STAS cliprail pro

Schilderij ophangsystemen voor kunstgaleries, musea en exposities


We hebben een aantal ophangsystemen in het assortiment die met name heel geschikt zijn om op een veilige manier zware werken op te hangen en uit te lichten. De STAS zipper pro bijvoorbeeld werkt diefstalvertragend en zorgt ervoor dat een schilderij niet op de grond kan vallen wanneer deze wordt aangestoten. Daarnaast hebben we verschillende armaturen die met de STAS multirail gebruikt kunnen worden om schilderijen te verlichten.


STAS cliprail pro


STAS cliprail pro

STAS j-rail


STAS j-rail

STAS multirail


STAS multirail

STAS zipper pro


gif STAS zipper pro

Kunst huren


Zou jij nou ook zo'n mooi schilderij aan je muur willen hebben hangen? Zonder hier een fortuin voor neer te leggen? Dan is kunst huren een goede optie! In deze blog blog vertellen we je alles over onze favoriete website om kunst te huren en lichten we een paar van onze favoriete werken uit!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.